MSC WORLD EUROPA

DE TOEKOMST VAN CRUISEN

Boek uw cruise in de Middellandse Zee

Geniet van het nieuwe tijdperk in scheepsontwerp aan boord van de nieuwe revolutionaire MSC World Europa: het eerste schip in de baanbrekende MSC World-klasse vloot, LNG-aangedreven - één van 's werelds schoonste scheepsbrandstoffen - en uitgerust met een Y-vormige achterkant en een indrukwekkend promenade in de buitenlucht voor een adembenemend panoramisch uitzicht op zee.


Selecteer gewoon uw favoriete cruisevakantie voor 2023 & 2024, tussen de pittoreske mediterrane must-see-plaatsen (Genua, Napels, Messina, Valletta, Barcelona, Marseille).

Boek nu uw MSC World Europa-cruise!

 

Algemene Voorwaarden

• Alle gasten: Vroegboektarief - zonder korting
 
Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden
help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers