CRUISE MET DE MSC SEASIDE

Vaar in de Middellandse Zee en

ontdek Puglia en Sicilië met 2 gloednieuwe aanloophavens

Vaar mee met een cruise van 7 nachten naar havens die nog nooit eerder zijn bezocht door onze schepen in Zuid-Italië, zoals Taranto (privestrand in Marina die Taranto en Alberobello) in Puglia en Siracusa (Taormina) op Sicilië, plus enkele van onze favoriete bestemmingen, zoals Genua (Portofino), Civitavecchia (Rome) en Valletta op Malta.

Maar dat is niet alles: aan boord van de MSC Seaside geniet u van verschillende zwembaden en meer buitenruimtes op zee dan ooit tevoren, perfect voor het warmere weer van de Middellandse Zee!

 

Boek uw cruise met vertrek tussen 01/05/2021 t/m 29/05/2021 en maak gebruik van onze aanbieding 2e persoon 50% korting + excursies.
 
Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen *. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan** (CPP) bijboeken voor slechts €25 per persoon, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Bovendien biedt ons “Cruise met Vertrouwen” -programma u flexibele boekingsvoorwaarden, waarmee u tot 15 dagen voor het vertrek van uw cruise (21 dagen voor boekingen met vluchten) uw boeking zonder wijzigingskosten kunt omboeken.
 
Boek nu uw MSC Seaside Middellandse Zee cruise!
 
Heeft u een voucher?
Wissel het in om te cruisen met de MSC Seaside en ontvang het boordtegoed. Bel voor meer informatie ons Contact Center of uw reisagent


Algemene Voorwaarden

* MSC Seaside-afvaarten in de komende maanden zijn alleen beschikbaar voor gasten die woonachtig zijn in Schengenlanden (België, Tsjechië, Denemarken, Duitsland, Estland, Griekenland, Spanje, Frankrijk, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Finland, Zweden en Zwitserland) en in Bulgarije, Kroatië en Roemenië. Om de hoogste normen van gezondheid en veiligheid aan wal en aan boord te garanderen, kunnen gasten die aan wal willen gaan dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC Shore Excursions. Om een veilige en plezierige cruise te garanderen, past MSC Cruises haar boekingsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd voor een nieuwe, nog veiligere ervaring aan boord. Let op: als u tijdens uw cruise aan land wilt gaan, kunt u dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC Shore Excursions.


** Om uw gemoedsrust te garanderen terwijl u uitkijkt naar uw volgende vakantie, vereist MSC Cruises dat alle gasten een verzekeringspolis hebben die alle COVID-19-gerelateerde risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. U kunt ons Covid Protection Plan kiezen of contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij naar keuze. 


Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.
help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers