2e Persoon 50% Korting - MSC Magnifica

GENIET VAN DE ZON DEZE WINTER, BOEK NU UW CRUISE
AAN BOORD VAN DE MSC MAGNIFICA, VAN NOVEMBER 2021 TOT MAART 2022

Boek uw wintercruise van 7 nachten naar de Rode Zee en geniet van een ongekende combinatie van zon, strand, traditie en cultuur aan boord van de MSC Magnifica, in het Midden-Oosten, met een bezoek aan Saoedi-Arabië, Jordanië, Egypte en met inbegrip van vele uitzonderlijke door UNESCO erkende werelderfgoedlocaties en prachtige stranden.
Maak gebruik van deze unieke kans om de wonderen van Jeddah, Ras Al-Abyad, Al Wajh en AlUla, Yanbu Al Bahr (Saoedi-Arabië), Aqaba en Petra (Jordanië), Safaga en Luxor (Egypte) in één week te ontdekken!
 

Algemene Voorwaarden

De korting voor de tweede persoon wordt automatisch tijdens het boekingsproces toegepast. 

Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 2 augustus 2021 t/m 31 augustus 2021. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar 
https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden

help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers