The sea always

Boek een 7-nachten cruise aan boord van de MSC GRANDIOSA

Geniet van een MSC Cruise aan boord van de MSC Grandiosa, ons meest recente toevoeging aan onze vloot. MSC Grandiosa biedt een onvergetelijke 7-nachten cruise in de westelijke Middellandse Zee en neemt u mee naar Genua, Civitavecchia (Rome), Napels, Palermo en Malta (Valletta). 

Daarnaast bieden wij u ook een selectie van 3 excursies* aan tegen een gereduceerd tarief, welk u de meest populaire bestemmingen laat ontdekken. Selecteer hiervoor in de zoekresultaten het "Welcome Back With Excursions" tarief. 

 

Om u terug te verwelkomen aan boord biedt MSC Cruises u een Covid Protection Plan** (CPP) aan, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

 

Let op: Cirque du Soleil at Sea-shows worden tijdelijk opgeschort aan boord van MSC Grandiosa in verband met de reisrestricties van internationale Cirque du Soleil artiesten.

* Gasten die aan wal willen gaan, kunnen dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC Excursions, om dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen te garanderen als aan boord. Gasten kunnen ook extra excursies aan boord boeken. We bieden gasten waarvan hun cruise van 16 augustus t/m 31 oktober geannuleerd is door MSC Cruises of gasten die een voucher hebben ontvangen vanwege een annulering, maximaal 3 gratis excursies aan wal, afhankelijk van de geboekte hutcategorie voor de nieuwe afvaarten van MSC Grandiosa.

 ** Om aan boord te mogen, bent u verplicht om het Covid Protection Plan bij te boeken via MSC Cruises of een eigen reisverzekering af te sluiten welk dezelfde dekking biedt aan Covid-19-gerelateerde risico’s zoals annulering, repatriëring en medische en quarantaine kosten. 
Vanwege de COVID-19-pandemie waarmee de wereld nog steeds wordt geconfronteerd, zal MSC Cruises het MSC Covid-19 Protection Plan uitbreiden naar het hele winterseizoen 20-21 van de MSC Grandiosa en MSC Magnifica. Gezien het feit dat deze ongekende situatie voortdurend evolueert, zal MSC Cruises deze constant volgen en, indien nodig, de mogelijkheid evalueren om het Covid Protection Plan ook beschikbaar stellen voor de andere winterbestemmingen en voor het zomerseizoen 2021.

Wat betreft zomercruises, in dat geval wordt het Covid Protection Plan vanaf 60 dagen voor vertrek beschikbaar gesteld. (Eerste beschikbare zomervertrekdatum - 27 maart 2021)


Houd er rekening mee dat als u een MSC Cruise had geboekt die vertrekt op of voor 31 oktober 2020 en nog niet uw voucher heeft gebruikt, u uw boeking kunt ombeken naar een cruise op de MSC Grandiosa. Klik hier voor meer informatie over onze compensatieregelingen.

Speciale voorwaarden zijn van toepassing voor de afvaarten met de MSC Grandiosa. Klik hier om de voorwaarden te lezen.

 

Algemene Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.