CRUISES VANAF DE HAVEN VAN VENETIË EN TRIËST

TRANSFERS BIJ TE BOEKEN VOOR AL ONZE ZOMER 2021 CRUISES

$name

Het magische eiland Venetië, dankzij zijn haven, is altijd een kruispunt geweest voor bevolking en goederen. De haven van Venetië, op het puntje van de Adriatische Zee, verenigt de belangrijkste Europese en Aziatische corridors en geniet van een strategische geografische ligging. Het ideale vertrekpunt voor cruises vanuit Italië.


Bekijk alle cruises vanuit Venetië, kies uw vaarroute en ga op vakantie met MSC.


Voor MSC Splendida Zomer 2021 Cruises die vertrekken vanuit Triëst, is een MSC-transfer beschikbaar vanaf de luchthaven van Venetië / het stadscentrum.

Voeg het toe aan uw cruise door ons callcenter te bellen.

Algemene Voorwaarden

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.


Voor afvaarten die vallen onder onze Zomer 2021 periode:
De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. Bijkomende kosten: hotel service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.


Voor afvaarten vanaf onze Winter 2021 periode:
De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.