Cruises from Southampton 2018/2019

The city of Southampton still preserves its Medieval appeal and is one of the largest commercial centres in the United Kingdom. The city port is one of the best departure points for cruises from UK. 

Discover our cruises from Southampton.
 

City Cruise Terminal Western Docks

OPTIE 1: Volg op de snelweg M3 South de borden naar Southampton. Voeg in op de M27 en volg de borden naar de M27 West. Verlaat de M27 bij de rotonde bij knooppunt 3 en neem de afrit met de borden M271 richting Southampton / The Docks (eerste afslag). Neem bij de Redbridge-rotonde de eerste afslag links en vervolg uw weg over de A3024 richting Southampton, en volg daarna de borden naar de haven van de haven voor uw cruise zoals hieronder weergegeven.

OPTIE 2: Volg vanaf de snelweg M3 de borden naar Southampton. Verlaat de M3 bij knooppunt 14 en volg de borden naar Southampton Docks, die u naar de A33 brengen. Blijf op de A33 en volg de borden naar Southampton Docks. Deze route brengt je naast Dock Gate 4.

Vanuit het zuidwesten
Neem vanaf de A31 Poole / Bournemouth de snelweg M27 en neem de afrit bij knooppunt 3. Neem de afrit met de borden M271 en sla dan de A3024 op, volg de borden naar Southampton Docks.

City Cruise Terminal: gebruik Dock Gate 8 of 10. City Cruise Terminal ligt naast Dock Gate 8 en op minder dan ½ mijl van Dock Gate 10.

City Cruise Terminal Western Docks

Het centraal station van Southampton is een korte taxirit van de haven.
Reistijd: ongeveer 10 minuten, afhankelijk van het verkeer.

City Cruise Terminal Western Docks

Southampton Airport ligt het dichtst bij de stad. Gelegen op ongeveer 9,6 km afstand, duurt het slechts 20-30 minuten met de taxi om de terminals te bereiken. Het treinstation Southampton Airport Parkway ligt op slechts een paar minuten lopen.
Er rijden de hele dag regelmatige diensten naar Southampton Central. Met zowel nationale als internationale vluchten die dagelijks landen, biedt de luchthaven een scala aan diensten, van bagageopslag tot autoverhuur.