Cruises from Southampton 2018/2019

The city of Southampton still preserves its Medieval appeal and is one of the largest commercial centres in the United Kingdom. The city port is one of the best departure points for cruises from UK. 

Discover our cruises from Southampton.
 

City Cruise Terminal Western Docks

Horizon Cruise Terminal:
Berth 102 West Bay Road,
Southampton, SO15 1AW

 

Vanaf de snelweg M3/A31 volgt u de borden naar Southampton en neemt u de M27 richting het westen om bij de rotonde bij Junction 3 en de afslag M271 richting Southampton/The Docks te verlaten. Dan ofwel: neem bij de Redbridge rotonde de eerste afslag links en volg de A3024 richting Southampton en volg de borden naar de havenpoort voor uw cruise die op het ticket staat aangegeven; of: Blijf op de A33 en volg de borden naar Southampton Docks. Deze route brengt u uit naast Dock Gate 4.


City Cruise Terminal Western Docks

Het centraal station van Southampton is een korte taxirit van de haven.
Reistijd: ongeveer 10 minuten, afhankelijk van het verkeer.

City Cruise Terminal Western Docks

Southampton Airport ligt het dichtst bij de stad. Gelegen op ongeveer 9,6 km afstand, duurt het slechts 20-30 minuten met de taxi om de terminals te bereiken. Het treinstation Southampton Airport Parkway ligt op slechts een paar minuten lopen.
Er rijden de hele dag regelmatige diensten naar Southampton Central. Met zowel nationale als internationale vluchten die dagelijks landen, biedt de luchthaven een scala aan diensten, van bagageopslag tot autoverhuur.