help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

PROFITEER VAN EEN KORTING TOT €110 P.P.

Onze aanbieding van de week - geldig t/m 15.04.2024

Sla nu uw slag bij MSC Cruises en bespaar! De geldigheidsperiode is echter beperkt: De sensationeel voordelige aanbiedingen van onze CATCH OF THE WEEK worden elke maandag bijgewerkt en kunnen slechts voor één week worden geboekt. Laat de aanbieding dus niet lopen!

 

Met ons aanbod van de week ervaart u aan boord van MSC Virtuosa een onvergetelijke cruise in Noord-Europa met vertrek vanuit Southampton.
De korting is al verwerkt in de getoonde prijzen.

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 08.04.2024 t/m 15.04.2024. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers