Wat draagt u tijdens een cruise?

Wij willen ervoor zorgen dat u altijd voorbereid bent wanneer u met MSC Cruises vaart. Hieronder vindt u enkele suggesties om ervoor te zorgen dat u geschikte kleding inpakt voor de verschillende activiteiten die u tijdens uw cruise zult ondernemen.

Kleding overdag

Vrijetijdskleding wordt aanbevolen voor overdag. Shorts en T-shirts zijn toegestaan.

Avondkleding

Een meer gepolijste look wordt aanbevolen voor avondkleding wanneer u dineert in de hoofdrestaurants, specialiteitenrestaurants en terwijl u geniet van het entertainment in het theater, bars, en lounges. Overhemden met kraag, getailleerde broek of korte broek, rokken en jurken worden aanbevolen. Meerdere lagen en een lichte jas of trui zijn aanbevolen voor koelere avonden en in de openbare ruimtes van het schip met airconditioning.

Gala-avonden

Op Gala-avonden, dress to impress! Of dat nu een smoking, pak met stropdas, avondjurk of cocktailjurk betekent, of misschien uw allerbeste jeans en polo, uw kleding moet passen bij uw eigen niveau van elegantie. Het enige wat nodig is, is uw glimlach. 

Themafeesten

We organiseren verschillende themafeesten overdag en 's avonds aan boord. Misschien wilt u uitbundige kleding uit de jaren 60 en 70 meenemen voor de Flower Glory Party, witte kleding voor de White Party en iets groen, wit en rood voor onze MSC Italy-evening.

Kleding Beperkingen

Specifieke beperkingen kunnen worden opgelegd door het personeel aan boord, met inbegrip van restaurant hostesses en het management. Op geen enkel moment is zwemkleding toegestaan in een formele eetgelegenheid voor welke maaltijd dan ook, inclusief ontbijt en lunch. Korte broeken, slippers en tanktops zijn niet toegestaan als avondkleding of tijdens gala-avonden in de hoofdrestaurants, specialiteitenrestaurants, of MSC Yacht Club. T-shirts mogen niet worden gedragen voor gala-avonden. De kledingvoorschriften die buiten het buffet worden opgehangen, moeten worden nageleefd. 

Sportliefhebbers

Voor sportliefhebbers zijn gymschoenen en trainingspakken onmisbaar bij het gebruik van onze geavanceerde fitnessruimte. 

Noord-Europa cruises

Zorg voor voldoende warme kleding voor cruises die naar Noord-Europa en poolgebieden varen.

Excursies

Voor excursies aan wal, waaronder mogelijk bezoeken aan religieuze locaties, adviseren wij geschikte kleding (bedekte knieën en schouders) wordt gedragen.