VOYAGES SELECTION AFVAARTEN
5%+10% KORTING EXCLUSIEF VOOR CLUBLEDEN!

Bekijk nu alle vertrekken van Voyages Selection die beschikbaar zijn voor leden met een extra korting van 10% in combinatie met de standaard 5% Club-korting.
In onderstaande prijzen is de korting nog niet toegepast: voeg uw MSC Voyagers Club-kaartnummer toe bij de eerste stap van het online boekingsproces om de korting toe te passen.

Als u Silver-, Gold- of Diamond-leden bent die ouder zijn dan 18 jaar, krijgt u bovenop de kortingen een extra bonus: een € / $ 50 p.p. zakgeld om tijdens de cruise naar wens uit te geven.

Vanaf 27 mei 2019 krijgen leden die een vertrek van een Voyages Selection boeken dubbele lidmaatschapspunten voor het gekozen type ervaring. Aan het einde van de cruise worden punten toegekend.

Klik hieronder om meer vertrektijden van Voyages Selection te ontdekken.

Uw gezondheid en veiligheid is te allen tijde onze top prioriteit. Klik hier voor meer informatie over ons verrijkte gezondheids- en veiligheidsprotocol.

Voorwaarden:

Dit aanbod is geldig voor MSC Voyagers Clubleden woonachtig in Nederland en zolang de voorraad strekt. De korting (5%, 10% of 15%) is afhankelijk per afvaart en kan per land verschillen. De Voyages Selection afvaarten zijn niet boekbaar voor Welcome Clubleden. Elke Silver, Gold en Diamond-lid in de hut ouder dan 18 jaar in de hut ontvangt €/$ 50 zakgeld bovenop de korting van een Voyage Selection boeking. Het zakgeld aan boord wordt toegekend per clublid,  niet per hut en wordt toegepast op de boordrekening aan het einde van de cruise. De toegekende korting kan worden toegepast op alle personen in de hut mits zij clublid zijn. De clubpunten worden ongeveer 10 dagen na het einde van de cruise toegewezen. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Het tarief is exclusief Hotel Service Charge, drankjes, excursies, uitgaven van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera en MSC Lirica zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Voor de MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor deze actie op elk moment te beëindigen, afvaarten uit te sluiten of toe te voegen.