VOYAGES SELECTION AFVAARTEN
5%+10% KORTING EXCLUSIEF VOOR CLUBLEDEN!

Bekijk nu alle vertrekken van Voyages Selection die beschikbaar zijn voor leden met een extra korting van 10% in combinatie met de standaard 5% Club-korting.
In onderstaande prijzen is de korting nog niet toegepast: voeg uw MSC Voyagers Club-kaartnummer toe bij de eerste stap van het online boekingsproces om de korting toe te passen.

Als u Silver-, Gold- of Diamond-leden bent die ouder zijn dan 18 jaar, krijgt u bovenop de kortingen een extra bonus: een € / $ 50 p.p. boordtegoed om tijdens de cruise naar wens uit te geven.

Leden die een vertrek van een Voyages Selection boeken krijgen dubbele lidmaatschapspunten voor het gekozen type Experience. Aan het einde van de cruise worden punten toegekend.

Klik hieronder om meer afvaarten van Voyages Selection te ontdekken.

Voorwaarden:

De extra korting (5%, 10% of 15%) is afhankelijk van afvaarten en kan per land verschillen. De Voyages Selection-afvaarten zijn niet beschikbaar voor Welcome-leden. Silver-, Gold- en Diamond-leden ontvangen daarnaast een extra boordtegoed van €/$50 op hun Voyages Selection-boeking. Het boordtegoed is per lid (maximaal 2 leden per hut) en niet per hut en wordt aan het einde van de cruise op de boordrekening verrekend. Boordtegoed is niet van toepassing op MSC Voyagers Club-leden onder de 18 jaar. De korting wordt toegekend aan alle personen in de hut en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, acties of promoties, met uitzondering van de MSC Voyagers Club-korting, tenzij anders vermeld in de details van de betreffende promotie zelf. Alle verdiende punten worden ongeveer 10 dagen na het einde van de cruise toegewezen. Voyages Selection afvaarten kunt u online, via ons callcenter of via uw reisagent boeken.