Future Cruise Programme | MSC Cruises

MSC FUTURE CRUISE PROGRAMMA

Boek uw volgende cruise aan boord en profiteer van exclusieve voordelen

 

Vijf redenen om onze beste aanbieding aan boord niet te missen

 

  • Boek nu, kies later:Met ons nieuwe Open Boekingsprogramma heeft u tot een jaar de tijd om te beslissen over uw bestemming en reisdata.
  • Lagere aanbetaling: Verzeker uw boeking met een aanbetaling van slechts €100 per persoon.
  • Tot €200 boordtegoed per kajuit, gebaseerd op kajuitcategorie en cruiseduur.
  • Beste prijsgarantie
  • Dubbele MSC Voyagers Club punten: MSC Voyagers Club-leden verdienen dubbele punten op hun MSC Voyagers Club-kaart* wanneer ze aan boord boeken.

*De punten worden aan het einde van de toekomstige cruise toegekend op basis van gekochte Experience en exclusief onkosten aan boord.

 

Om uw toekomstige vakantie te boeken, neemt u contact op met onze Future Cruise Consultants in het Future Cruise Office aan boord.

ONTDEK MEER OVER HET MSC FUTURE CRUISE PROGRAMMA

PLAN UW VOLGENDE CRUISE TERWIJL U NOG AAN BOORD BENT

 

Met ons Future Cruise Programma begint uw volgende cruisevakantie voordat uw huidige eindigt.
Met een toegewijd team van MSC Cruises experts aan boord van elk schip, stemmen we het beste aanbod af op uw wensen en ontvangt u exclusieve voordelen.
Of u nu hunkert naar levendige stadsgezichten, tropische eilanden of eeuwenoude culturele wonderen, het boeken van uw toekomstige cruise is naadloos en gepersonaliseerd, zodat u uw droomreis kunt vastleggen nog voordat u klaar bent met inpakken om naar huis te gaan.

PLAN UW VOLGENDE CRUISE TERWIJL U NOG AAN BOORD BENT

Future Cruise Programme | MSC Cruises

HOE RESERVEER IK

Ga naar het Future Cruise Office aan boord om uw volgende cruise te boeken en te profiteren van de ongelofelijke voordelen die het Future Cruise Programma biedt. Onze toegewijde Future Cruise consultants zullen u alle informatie verstrekken die u nodig heeft en u door de boeking begeleiden. Houd er rekening mee dat deze voordelen uitsluitend beschikbaar zijn voor reserveringen aan boord.

HOE RESERVEER IK

Future Cruise Program | MSC Cruises

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het MSC Future Cruise Programma?

Het MSC Future Cruise Programma is een exclusieve service aan boord voor gasten die momenteel met MSC Cruises varen. Hiermee kunt u uw volgende cruise plannen en boeken terwijl u nog op uw huidige reis bent.

 

Hoe kom ik in aanmerking voor het Future Cruise Programma?

Om in aanmerking te komen voor het MSC Future Cruise Programma hoeft u alleen maar te gast te zijn op een van onze cruises. Met dit programma kunt u uw volgende cruise plannen en boeken terwijl u nog aan boord bent van uw huidige cruise. Alle gasten hebben de mogelijkheid om deel te nemen en kunnen het Future Cruise kantoor op het schip bezoeken voor informatie en hulp bij het maken van een reservering.

Hoe boek ik een Future Cruise aan boord?

Het is heel eenvoudig! Bezoek het Future Cruise Office aan boord en onze toegewijde Future Cruise Consultants zullen u helpen. Zij geven u alle informatie die u nodig heeft en begeleiden u door het boekingsproces, zodat u kunt profiteren van alle exclusieve voordelen van het MSC Future Cruise Programma.

Wat zijn de voordelen van boeken via het MSC Future Cruise Programma?

Wanneer u aan boord boekt, ontvangt u exclusieve voordelen, waaronder een beste prijsgarantie & flexibiliteit, een lage aanbetaling, tot €200 boordtegoed per kajuit en dubbele MSC Voyagers Club Punten. Deze voordelen zijn ontworpen om uw MSC Cruises ervaring te verbeteren en extra waarde te bieden voor uw toekomstige reizen.

Wat is het Open Boekingsprogramma van MSC Cruises?

Het Open Boekingsprogramma is een speciale kans voor u om een toekomstige cruise te reserveren terwijl u aan boord bent van onze MSC Cruises. Met dit programma kunt u uw volgende cruisevakantie vastleggen zonder dat u het schip en de afvaartdatum hoeft te kiezen op het moment van boeken.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het Open Boekingsprogramma?

Het Open Boekingsprogramma biedt verschillende voordelen:

  • Flexibiliteit: U heeft tot een jaar de tijd om een specifiek schip en een specifieke afvaartdatum te kiezen vanaf de datum dat u de Open Boeking maakt.
  • U kunt uw toekomstige cruise plannen zonder de druk van het vastleggen van specifieke datums.
  • Boordtegoed: Ontvang een boordtegoed op basis van wanneer u uw Open Boeking omzet, de lengte van de cruise en de door u gekozen kajuitcategorie.
  • Lagere aanbetaling

Hoe kunt u een Open Boeking reserveren?

U kunt een open boeking reserveren terwijl u aan boord bent van een MSC cruise door een niet-restitueerbare aanbetaling te doen van €100 per persoon. U hebt dan een jaar vanaf de datum van reservering om uw schip en afvaartdatum te kiezen voor uw toekomstige cruise.

Kunnen Open Boeking reserveringen worden gecombineerd met andere aanbiedingen?

Reserveringen via Open Boeking kunnen over het algemeen worden gecombineerd met de meeste lokale aanbiedingen en kortingen van MSC Voyagers Club, met enkele uitzonderingen zoals bepaalde aanbiedingen en kortingen.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de Algemene voorwaarden.