Flexible Bookings | MSC Cruises

Omboeken

Wilt u uw cruise omboeken? Wij helpen u graag!

Speciale voorwaarden voor bestaande boekingen

Als u in een Schengenland woont en u een MSC-cruise heeft geboekt vóór de start van het MSC-herstartprogramma, kunt u uw cruise tegen speciale voorwaarden omboeken* naar de MSC Grandiosa en MSC Seaside (vanaf 1 mei) die 7-nachten cruises** biedt in de Middellandse Zee. U kunt uw cruise ook omboeken naar toekomstige MSC-bestemmingen en naar schepen die vertrekken tot 31 december 2021.

Wilt u uw huidige cruise wilt wijzigen? Neem dan contact op met ons callcenter via 023-7111510.


*Geldig voor gasten uit de volgende Schengenlanden: Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en ook Bulgarije, Roemenië en Kroatië.


**MSC Cruises verplicht elke passagier om een verzekering te hebben die geldig is vanaf het moment dat de pakketreis is bevestigd tot het einde van de pakketreis, die dekking biedt aan Covid 19-gerelateerde risico's zoals annuleringskosten, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en kosten en ziekenhuisopname. 


Vanwege de COVID-19-pandemie waarmee de wereld nog steeds wordt geconfronteerd, zal MSC het MSC Covid-19 Protection Plan uitbreiden tot het hele winterseizoen 20-21 voor de MSC Grandiosa en t/m het zomerseizoen van 2021.


Met onmiddellijke ingang, voordat de reservering is afgerond, is het mogelijk om aan uw cruise het MSC COVID-19 Protection Plan toe te voegen voor de prijs van 25 euro per persoon voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa en € 29 voor cruises in het Caribisch gebied.