MSC Cruises

Compensatieregelingen

Voor alle door MSC Cruises geannuleerde cruises bieden we u:  

• een voucher ter waarde van de betaalde reissom van de geannuleerde cruise, te gebruiken voor een toekomstige cruise met vertrek op of voor 31 december 2021
• plus een boordtegoed* welke u ontvangt zodra uw nieuwe cruise aanvangt, ter waarde van:
- €100 per hut voor geannuleerde cruises tot en met 6 nachten
- €200 per hut voor cruises vanaf 7 nachten of langer
- tussen €200 en €400 per hut, afhankelijk van de specifieke cruise, voor geannuleerde MSC Grand Voyage-cruises

* Dit boordtegoed is restitueerbaar 

geldig gedurende elke periode van het jaar.

 

Als u een eenpersoonshut heeft geboekt, ontvangt u 50% van het bovengenoemde boordtegoed, op basis van de duur van de cruise.

 

Als u uw voucher al heeft ingewisseld voor een nieuwe cruise die nu is geannuleerd, wordt er een nieuwe voucher afgegeven. De waarde is gelijk aan de betaling die MSC Cruises ontvangen heeft. Betreffende het boordtegoed houdt er rekening mee dat het boordtegoed wordt berekend op basis van uw reservering die als eerste door MSC Cruises is geannuleerd. Het boordtegoed wordt één keer toegekend en gaat in op het moment dat de cruise vaart.

 
Als u recht heeft op een andere compensatie met betrekking tot uw geannuleerde cruise, wordt u hiervan per e-mail of rechtstreeks door uw reisagent op de hoogte gesteld.

 

Indien u een nieuwe reservering wilt maken, waarbij u de voucher wilt inwisselen, vul hier het formulier in of neem contact op met uw reisagent.
 

Als u gebruik wilt maken van uw voucher, neem dan contact op met ons callcenter op 023-7111510 of uw reisagent en ontdek de extra voordelen die we voor u in petto hebben.