Gothenburg Cruises

Goteborg Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Gothenburg

Gothenburg, een kosmopolitische havenstad in het zuidwesten van Zweden, ligt aan de prachtige oevers van het Kattegat-zeegebied. Deze Noord-Europa Cruises kent neoklassieke architectuur, pittoreske parken, charmante grachten en een historisch centrum.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Panoramische rondleiding door Göteborg
● Het Universeum Science Center
● Carlsten Fortress op Marstrand

Göteborg is de op één na grootste stad van Zweden en heeft een scala aan prachtige buurten. Tijdens een MSC Cruises-excursie leert u meer over deze intrigerende bestemming en alles wat deze te bieden heeft. Passeer het Gustav Adolf-plein voordat u naar de haven naar Klippan gaat met zijn verzameling oude zouthuizen, glasblazerijen en gieterijen. Bezoek de Masthugget-kerk uit 1914 met een prachtig uitzicht op de landschappen van de stad. Slenter door Slottsskogen Park, bekijk het beroemde standbeeld van Poseidon van Carl Milles en ontdek de grote laan van Göteborg met zijn winkels, pubs en cafés. Bezoek het Zweedse expositie- en congrescentrum, het Zweedse nationale wetenschapscentrum en het Ullevi-voetbalstadion - de kers op de taart!

Het Universeum, het Zweedse nationale wetenschapscentrum, biedt spannende displays die zijn ontworpen om het hele gezin te verrassen. Tijdens een MSC Cruises-excursie stapt u in een regenwoudomgeving met een piranha-rivier, een anacondamoeras en een wervelend tintelende spinnengrot! Bewonder het overvloedige onderwaterleven terwijl u door de onderwatertunnel loopt. Ga vervolgens naar de wetenschappelijke experimentgebieden van 'Kalejdo' en 'Explora' waar studies van geluiden en kleuren worden uitgevoerd.

Bezoek de mooie kustplaats Marstrand tijdens een MSC Cruises-excursie. Hier geniet u van uitstekende stranden en ongerepte landschappen waar het eiland Marstrandsön bekend om staat. Het fort Carlsten, een stenen fort gebouwd in 1658 door koning Carl Gustav X, kijkt uit over de stad vanaf het hoogste punt van het eiland. Bezoek het fort en geniet vanaf de top van de toren van een adembenemend uitzicht op de archipel.

 

Cruises van / naar Göteborg in 2023

EXCURSIES & ACTIVITEITEN