Dublin Cruises via Dun Laoghaire

Cruise to Dun Laoghaire (Dublin), Ireland | MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Dublin en omgeving via Dun Laoghaire 

Dublin, de hoofdstad van Ierland, is een stad met een trots verleden. Dit juweeltje aan de kust zit boordevol karakter en staat bekend om zijn gezellige pubs, hoogstaande literaire geloofsbrieven, high-brow galeries en glorieuze Georgische architectuur.
Met een merkwaardig Vikingverleden kunt u op uw gemak door de straten slenteren en de vele bezienswaardigheden bekijken - van het lommerrijke Grand Canal en het historische Dublin Castle tot het statige Trinity College.
Verderop kunt u Dún Laoghaire ontdekken, een populaire voorstad aan zee die wordt begeerd om zijn karakteristieke haven, pierwandelingen, maritiem museum en heerlijke fish and chips. Dit duo plaatsen mag u niet missen als bestemming van MSC Noord-Europa.

Kies een onvergetelijke excursie uit een lijst van MSC Cruises excursies, waaronder:

• Dublin Stad en Guinness Verhaal
• Malahide 
• County Wicklow: De tuin van Ierland

Dublin heeft een overvloed aan dingen te doen en te zien, van de spectaculaire groene ruimten tot de collectie van opvallende architectuur. U kunt in een dag gemakkelijk manoeuvreren tussen iconische bezienswaardigheden, zoals de National Gallery, St Patrick's Cathedral en Phoenix Park.
Als u een bierliefhebber bent, staat een bezoek aan het Guinness Storehouse hoog op uw prioriteitenlijst. Dit museum is gevestigd in een oude fermentatiefabriek in de St. James's Gate Brewery en toont de opkomst van het merk in de geschiedenis.
Perfectioneer uw tweedelige schenking, proef alle stouts of volg een rondleiding. Een paar restaurants ter plaatse serveren smakelijke Ierse gerechten, van informele barsnacks tot uitgebreide gangen.

Als u hunkert naar een dagje aan zee, dan is een uitstapje naar Malahide de juiste keuze. Dit welvarende kustplaatsje staat bekend om zijn 12e-eeuwse kasteel en de Talbot Botanic Gardens die er vlak achter liggen.
In de jachthaven van Malahide kunt u versgevangen zeevruchten en Iers bier proeven in een van de bruisende restaurants en pubs. Flaneer over het zand, kijk hoe de boten op het water dansen, of waag u aan wat detailhandel in een van de vele winkels.

Ten zuiden van Dublin ligt Wicklow, een land dat bekend staat om zijn majestueuze bergketen en weelderige smaragdgroene valleien. Dit prachtige landschap staat bekend als de Tuin van Ierland en is bezaaid met prachtige wandelpaden, kloosterruïnes, brouwerijen en een historische gevangenis. 
Geniet van het marineblauwe water tijdens een klifwandeling op Bray Head of stop bij een groots oud landgoed. Voor uitstapjes met het gezin is een bezoek aan Greenan dankzij de spannende schattenjachten en de verzameling doolhoven een waar genot. 
 

Cruises van / naar Dun Laoghaire/Dublin in 2023

EXCURSIES & ACTIVITEITEN