Canarische Eilanden Cruises

Vergezichten, Vulkanische pieken, Dolfijnen Spotten en Zonneschijn in Overvloed

Vergezichten, Vulkanische pieken, Dolfijnen Spotten en Zonneschijn in Overvloed

De Canarische Eilanden zijn een Spaanse archipel in de Atlantische Oceaan, gevormd door vulkaanuitbarstingen die miljoenen jaren geleden plaatsvonden. Met stranden, belangrijke natuurlijke attracties en een subtropisch klimaat dat het hele jaar door constant blijft, zijn cruises op de Canarische Eilanden redelijk populair in de wintermaanden, vooral in november en december.
MSC cruises naar de Canarische Eilanden, inclusief een stop in Santa Cruz de Tenerife, de hoofdstad van Tenerife, dat de titel deelt van de hoofdstad van de Canarische Eilanden met Las Palmas de Gran Canaria.

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en biedt een scala aan culturele en buitenactiviteiten.
Het Teide National Park is de thuisbasis van de hoogste berg van Spanje, Teide Peak.

La Laguna, een UNESCO-werelderfgoed, wordt door de lokale bevolking beschouwd als de culturele hoofdstad van Tenerife. Het netwerk van straten in deze 15e-eeuwse stad is ontworpen in een rasterpatroon en diende als model voor steden, waaronder Oud Havana in Cuba. Een wandeling door La Laguna neemt u  mee terug in de tijd met goed bewaarde kerken en mooie paleizen. Golfbanen zijn er in overvloed op Tenerife en, voor degenen die verbinding willen maken met de natuur, een ritje op een acatamaran zult u verbinden met verschillende zeedieren die dit deel van de oceaan naar huis roepen.
Canarische cruises bieden andere opwindende bestemmingen, waaronder Madeira, Malaga en Casablanca, samen met andere populaire mediterrane havens in Spanje, Frankrijk en Italië.

Funchal, de hoofdstad van de botanische tuinen van Madeirafeatures met een overvloed aan variatie en kleur. Vanuit Funchal is de kabelbaan een populair vervoermiddel naar het heuveldorp Monte. Na een dag de historische oude stad te hebben verkend, is de Monte Toboggans, de oudste vorm van vervoer, gewoon een opwindende en schilderachtige manier om terug te keren naar de haven.

Malaga , Spanje, een bestemming op alle Canarische cruises is de hoofdstad van de Costa del Sol. Geniet van een dag in de zon en geniet van een lekkere paella, een van de meest populaire gerechten uit de omgeving. Malaga is de geboorteplaats van Pablo Picasso en heeft een museum gewijd aan zijn kunst.

Casablanca, de grootste stad van Marokko, is een andere unieke bestemming op een Canarische cruise. De Moorse architectuur, met een verscheidenheid aan bogen in verschillende stijlen, ingewikkelde kalligrafie en decoratief tegelwerk, is volledig te zien in deze stad die zowel traditionele als moderne cultuur combineert. De Hassan II-moskee, de thuisbasis van de op één na grootste moskee ter wereld, en de grootste van Afrika, heeft een glazen vloer direct boven de zee en is voor iedereen toegankelijk. Aan het strand van La Corniche vindt u een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés.


Canarische Eilanden Havens

Een bezoek aan de Canarische Eilanden met MSC Cruises is gemakkelijk met vertrekhavens in de hele Middellandse Zee, waaronder Genua, Marseille en Civitavecchia.
Alle haveninformatie voor MSC Canarische Eilanden cruises 2021-2022 is toegankelijk door hieronder te klikken.