Nieuws

Stopzetten scheepsoperaties tot 30 april

19-3-2020

Genève, Zwitserland, 19 maart 2020 – MSC Cruises heeft vandaag bevestigd dat zij, al haar nieuw -in -te -schepen, cruises tot 30 april heeft stopgezet in verband met de buitengewone omstandigheden waarmee de wereld momenteel wordt geconfronteerd in verband met het COVID-19-virus.
 
Schepen die momenteel nog op zee zijn, zullen hun huidige vaarroute afronden om de gasten terug te brengen naar hun ontschepingshavens en vervolgens ook hun activiteiten stopzetten.
 
Aangezien de COVID-19-situatie nu een wereldwijde pandemie is, herzien regeringen over de hele wereld voortdurend de maatregelen op het gebied van volksgezondheid en veiligheid om de lokale bevolking te beschermen en de verdere verspreiding van het virus te beperken. Het besluit van MSC Cruises vorige week om al haar scheepsactiviteiten voor een periode van ten minste 45 dagen stop te zetten, heeft als doel de doeltreffendheid van dergelijke inspanningen te weerspiegelen en verder te ondersteunen.
 
MSC Cruises biedt gasten die getroffen zijn door deze buitengewone maatregel een voucher aan ter waarde van de betaalde reissom, welke ingewisseld kan worden voor cruises in 2020 en 2021 plus een boordtegoed voor hun nieuwe toekomstige cruise.
 
Op dit moment staat hervatting van de cruises gepland vanaf 30 april (inclusief)
 

Voor aanvullende informatie kunnen gasten contact opnemen met hun reisadviseur of klik hier.