Quebec cruise

Oude Quebec Loop Tour

Sainte-Anne-de-Beaupré Shrine

Montmorency Watervallen

Vind Verenigde Staten & Canada cruises

Quebec

De oudste stad in Nieuw-Frankrijk

Mooi en goed onderhouden, is Québec City gelegen aan de oevers van de Saint Lawrence rivier en wordt gedomineerd door majestueuze Chateau Frontenac, het symbolische hotel van de hoofdstad, bekend om zijn sprookjesachtige architectuur met een spectaculair uitzicht op de omliggende wegen en groene gebieden.

De beschikbare excursies rond deze Canadese metropool op uw MSC Cruise zijn talrijk: een bezoek aan Quebec City is als een reis naar het verleden waar de vierhonderd jaar geschiedenis van de stad overal te zien is. De hele oude stad is door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege de verbazingwekkende set van menselijke kunstwerken en architectuur en de natuurlijke schoonheid die overal te vinden is.
 
Een van de mooiste tochten die u tijdens uw MSC Cruise kunt maken, is die naar het oude Québec: na een wandeling door de bovenstad met de oude grijze stenen religieuze gebouwen en uitzicht op de grote rivier, gaat de tour door de straten en pleinen van de benedenstad, de centrale kern die de ontwikkeling van Québec City stimuleerde. Hier krijgt u het gevoel drie tot vier eeuwen geleden in New France te zijn, met een Parijse sfeer en een stedelijk-architecturale inscriptie die sterk lijkt op Europese steden.
 
Van de tours die buiten de stad plaatsvinden op slechts 10 kilometer van het centrum, liggen de niet te missen Montmorency watervallen. Op 85 meter hoogte behoren ze tot de tien hoogste watervallen van Canada. Paden en trappen leiden naar de top: u kunt te voet omhoog klimmen of met de kabelbaan overstappen en genieten van een uitzonderlijk uitzicht over de rivier en de moderne brug die leidt naar Ile de Orléans, het weelderige groene eiland aan de voorkant van de stad.
 
Een andere excursie die u tijdens uw MSC Cruise kunt maken, is naar het heiligdom Sainte-Anne de Beaupré, een van de grootste pelgrimsbestemmingen in Noord-Amerika.
 
De stad Québec, de versterkte citadel van Canada, is zonder twijfel een heerlijke, stimulerende parel in dit grote land dat te voet bezocht kan worden en waar het gemakkelijk is om mensen te ontmoeten, naar evenementen te gaan en kunstgaleries te bezoeken.

Ontdek de excursies in Quebec

  Canada

  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen
  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen

  Canada is een ongelooflijk divers land, van historische steden in het oosten tot de vlaktes en overweldigende bergen in het westen en de Arctische wildernis in het noorden.

  Atlantic Canada, vooral Newfoundland is een land apart, met een duidelijke cultuur, een adembenemend landschap en altijd veel wegen. Een MSC cruise brengt u naar Halifax, de hippe hoofdstad van Nova Scotia die geweldige musea, honderden pubs en de beste livemuziek in het oosten, het Prins Edward Eiland, het landelijke land van Anne of Green Gables en Newfoundland biedt luidruchtige hoofdstad, St John's, waar u kunt walvissen kijken of picknicken bij een vuurtoren.


  Tijdens een MSC cruise kunt u genieten van de lange, grillige kustlijn onderbroken door schilderachtige baaien, zandstranden, torenhoge kliffen van de maritieme provincies en de natuurlijke en historische charmes van Newfoundland. De Atlantische Oceaan was cruciaal voor de ontwikkeling van dit deel van Canada, niet alleen om de kolonisten te laten golven, maar ook om de grootste industrieën te vertegenwoordigen: scheepsbouw en visserij. Verspreid over het voorgebergte Cap Diamant en de oevers van de St. Lawrence Rivier is Québec City één van de mooiste steden van Canada en zeker de meest historische.