05-01-2023

MSC Cruises zorgt voor unicum met de start van twee onvergetelijke World Cruises

Vandaag vertrekken twee schepen van MSC Cruises tegelijkertijd voor een cruise rond de wereld – iets dat nooit eerder is vertoond in de sector 
Cruisemaatschappij verwelkomt meer dan 5.000 gasten voor een reis rond de wereld aan boord van de MSC Magnifica en MSC Poesia
 
 

Genève, Zwitserland – 5 januari 2023: MSC Cruises, het op twee na grootste en snelst groeiende cruisemerk ter wereld, wenst de gasten aan boord van de MSC Poesia en MSC Magnifica een goede reis toe. Beide schepen vertrokken vandaag uit Genua, Italië, voor gelijktijdige World Cruises – een primeur in de sector.

De twee schepen varen het begin van hun cruises samen, maar nemen aan de rand van de Middellandse Zee afscheid van elkaar om vervolgens via verschillende routes rond de wereld te reizen. Gasten zullen de wereld ontdekken terwijl ze hun koffers uitgepakt kunnen laten tijdens hun onvergetelijke 119-daagse reis aan boord van de MSC Magnifica en 117-daagse reis met de MSC Poesia.


Tijdens hun cruise zullen gasten niet alleen de meest spectaculaire bestemmingen ter wereld bezoeken, maar de wereld ook ontdekken via hun smaakpapillen. Naast de hoogwaardige internationale dineermogelijkheden aan boord, kunnen ze tijdens de World Cruises 2023 iets extra speciaals beleven met menu’s die zijn samengesteld door bekroonde chefs.


Deze chefs uit diverse delen van de wereld, zullen op verschillende momenten tijdens de cruises aan boord komen om complete drie- of vier gangenmenu’s te bereiden die elk het allerbeste van hun lokale keuken laten zien.


Om de ervaringen van de gasten nog verder te verrijken heeft MSC Cruises ook met zorg een speciaal programma samengesteld met tal van uiteenlopende activiteiten, variërend van ijsbeeldhouwen tot champagne proeven, een breed scala aan gastlezingen over gespecialiseerde onderwerpen, meer dan 30 verschillende grootschalige shows, gastoptredens plus danslessen, taalklassen en nog veel meer!


Gasten die in 2023 nog tal van wereldlocaties willen ontdekken, kunnen de laatste beschikbare hutten boeken op deeltrajecten van de MSC World Cruises 2023. Voor meer informatie, klik hier.


Er zijn nog steeds hutten beschikbaar voor de MSC World Cruise 2024 die in januari 2024 van start gaat en een prachtige, gloednieuwe route biedt die 52 fantastische bestemmingen in 31 verschillende landen omvat. De reis voert door de Middellandse Zee en de Rode Zee, Zuid-Amerika, de Caraïben, de VS & Canada, waarna wordt teruggekeerd naar Europa via Groenland en IJsland.

 

Meer informatie kunt u hier vinden over de MSC World Cruise 2024.