Ontdek de mooiste delen van de wereld met MSC Cruises

Een warm welkom staat op u te wachten, het avontuur dat op u wacht, onze spectaculaire cruiseschepen, de magie van ons entertainment aan boord, de heerlijke internationale gerechten die wij in onze restaurants serveren, neem een kijkje in de schatten die u op onze cruises kunt ontdekken.

VERWELKOMEND

Tijdens een MSC Cruise verwelkomen wij u aan boord met een nooit eindigende doel om aan al uw behoeften te voldoen en u werkelijk een onvergetelijke vakantie te laten ervaren. U zult zich echt welkom voelen door onze vriendelijke en professionele bemanningsleden rondom en op het schip.

Ontdek het leven aan boord

VERWELKOMEND

MSC Cruises Brand Campaign, Welcoming | MSC Cruises

AVONTUURLIJK

Ervaar de schoonheid van de Middellandse Zee en Zuid-Amerika, de magie van de Emiraten en Noord-Amerika, de mysteries van Noord-Europa, het exotische Caribisch gebied en onze cruises naar Azië, Zuid-Afrika en onze exclusieve bestemming, Ocean Cay MSC Marine Reserve. Met veel spannende en op maat gemaakte excursies om van te genieten, komt er geen einde aan de mogelijkheden om nieuwsgierig en avontuurlijk te zijn.

Ontdek onze excursies

AVONTUURLIJK

MSC Cruises Brand Campaign, Adventurous | MSC Cruises

SPECTACULAIR

Ontdek de magie en de wonderen aan boord van een MSC Cruise, waar elegant design< wordt gecombineerd met een spectaculair ontwerp. Van prachtige zwembaden en met Swarovski bedekte trappen tot de iconische 80 meter lange LED-dome in onze tweedekspromenade, een cruise op onze schepen zal echt de ervaring van uw leven zijn.

Ontdek de vloot

SPECTACULAIR

MSC Cruises Brand Campaign, Spectacular| MSC Cruises

BETOVEREND

Als het gaat om uitstekende ervaringen aan boord en entertainment van wereldklasse, hoeft u niet verder te zoeken dan MSC Cruises. Onze voortdurende drang naar uitmuntendheid zorgt ervoor dat u kunt genieten van een ongelooflijk scala aan shows en activiteiten, dag en nacht, voor het hele gezin.

Ontdek ons Entertainment aan boord

BETOVEREND

MSC Cruises Brand Campaign, Magical| MSC Cruises

SMAKELIJK

Onze koks en vakkundig opgeleid personeel zorgen voor de ultieme eetervaring aan boord. Geniet van de internationale uitmuntendheid van onze à la carte restaurants, trakteer uzelf op diner in een specialiteitenrestaurant, geniet van de verscheidenheid en kwaliteit van onze buffetten of ontspan van een vakkundig gemaakte cocktail in één van onze bars met een adembenemend uitzicht.

Ontdek ons Eten & Drinken

SMAKELIJK

MSC Cruises Brand Campaign, Delicious | MSC Cruises

"DE ZEE WAS NOG NOOIT ZO" OFFICIËLE BELTOON

 

Download MSC ringtone | MSC Cruises

 

Download de officiële beltoon van de MSC Cruises Brand Campaign, samengesteld door Ennio Morricone 

We hebben het geluk gehad om de afgelopen jaren verschillende samenwerkingen met de muzikale virtuoos en legendarische componist Maestro Morricone te hebben gehad. Onlangs waren we vereerd dat we met Maestro Ennio Morricone hebben samengewerkt voor onze nieuwe merkcampagne die in 2020 wereldwijd werd gelanceerd.

Maestro Morricone heeft een exclusief nieuw muzieknummer gecomponeerd met de titel 'The Sea at its Most' voor de campagne, opgenomen met zijn live orkest in Rome. Door zijn kenmerkende artistieke beheersing en muzikale veelzijdigheid naar voren te brengen, slaagt de track erin zowel romantisch als emotioneel te zijn in zijn compositie, maar toch eigentijds en dynamisch in zijn stijl. Het nummer vertegenwoordigt een visueel krachtig merk, tilt de campagne naar een hoger niveau en helpt de inspirerende merkvertelling als nooit tevoren te accentueren.

Bedankt, Maestro.

DOWNLOAD NU

 

Download the Apple version   Download the Android version

 

De zee was nog nooit zo

Ontdek de unieke MSC Cruise-ervaring alsof u er zelf bij bent en bereid u voor om op zijn best in zee te duiken.
Volg een rondleiding door ons gastvrije leven aan boord, een verscheidenheid aan excursies en activiteiten vol avontuur en cultuur, het spectaculaire ontwerp en de kenmerken van onze vloot en onze heerlijke restaurants en bars.
Beweeg uw telefoon of de cursor op uw bureaublad om door onze 360 video's te bladeren.
Bekijk de video met een VR-headset voor een nog meer meeslepende ervaring.