Corfù Cruises

Corfu Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies op Corfu

Het vakantie-eiland Corfu, een bestemming van MSC Middellandse Zee Cruises, staat bekend om zijn rotsachtige bergen, prachtige stranden en uiterst romantische sfeer.
De hoofdstad, ook wel Corfu genoemd, is een van de oude juwelen van Griekenland. Hier vindt u een Venetiaans fort en een oude stad die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, met kronkelende straatjes, bruisende bars, torenhoge huizen en hemelse tuinen. Ontdek oude overblijfselen uit het verleden, verspreid over het eiland.
 
MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
 
• Achilleion Palace 
• Corfu’s Beaches
• Palaiokastritsa Monastery

 
Reis over kronkelende wegen omzoomd met olijfbomen en neoklassieke terrassen naar het prachtige Achilleion's Palace. Deze MSC Cruises-excursie dompelt u onder in een statige wereld - de voormalige residentie van keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Achilleion's Palace is een prachtig wit herenhuis met prachtige tuinen en uitzicht over de zee. Geniet daarna van wat vrije tijd op Corfu om te winkelen en dineren voordat u terugkeert naar het schip.
 
MSC Cruises is verheugd om een excursie langs de prachtige kustlijn van Corfu aan te bieden. Geniet van wat vrije tijd op de stranden van Palaiokastritsa en geniet van het natuurlijke landschap. Stap aan boord van een boot en scheer langs de verborgen juweeltjes van de kustlijn van Corfu, inclusief de ongelooflijke Nausicaa-grot. Stop bij Paradise Beach voor een uur rust, waar u kunt ontspannen op het zand of een duik kunt nemen. Bezoek daarna een overvloed aan natuurlijke wonderen per boot, waaronder de Blue Eye, de St. Nikolas-grotten en de Lion's Head. Keer ten slotte terug naar de stad Palaiokastritsa om te winkelen en een hapje te eten.
 
Een andere buitengewone MSC Cruises-excursie begint aan met mooie rit door de sinaasappelboomgaarden, cipressen en dennen van Corfu, naar het prachtige Palaiokastritsa. Daar leert u hoe kumquats worden geoogst en omgezet in likeuren in een traditionele kumquatfabriek. Het dorp ligt hoog op een rotsachtig voorgebergte boven de Ionische Zee en biedt uitzicht op het Byzantijnse klooster. Versierd met fresco's van religieuze iconen, is deze historische kerk een niet te missen spektakel. Stop vervolgens in de stad Makrades om meze, wijn en ouzo te proeven in een traditionele taverna. De 19e-eeuwse landbouwwerktuigen en vintage olijfpers van de herberg bieden een kijkje in een vervlogen tijdperk.

Cruises van / naar Corfu in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES