Chania Cruises

Chania

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies vanuit Chania

Chania, op het Griekse eiland Kreta, heeft een bergachtig decor, een doolhof van oude stadssteegjes en een 14e-eeuwse Venetiaanse haven. Buiten Chania, een bestemming van MSC Middellandse Zee Cruises, zijn er veel bezienswaardigheden te ontdekken.
Verken archeologische wonderen, waaronder het Minoïsche paleis van Knossos en het 16e-eeuwse Arkadi-klooster. Verder weg kunt u Kretenzische schatten ontdekken, waaronder landelijke ambachtelijke wijnmakerijen.
 
MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• The Renaissance Agia Triada Monastery
• Arkadi Monastery and Rethymno Town
• Knossos Palace 

 
Als u waarde hecht aan geweldige architectuur en spirituele reflectie, boek dan een MSC Cruises-excursie naar het Agia Triada-klooster. Deze Byzantijnse schoonheid dateert uit de 17e eeuw en is een glorieus Grieks-orthodox icoon. Gelegen op het groene schiereiland Akrotiri, beloont dit rustige toevluchtsoord bezoekers met echte gemoedsrust. Bewonder de schoonheid van de binnenplaats, die zorgvuldig wordt verzorgd. Koop daarna raki, wijn, olijfolie en honing die ter plaatse door de monniken wordt geproduceerd. Keer dan terug naar het prachtige Chania om de Venetiaanse haven te zien en de restaurants aan het water te bewonderen.
 
Verrijk uw vakantie met een onvergetelijke MSC Cruises-excursie naar het Arkadi-klooster en Rethymno. Gebouwd tijdens de Venetiaanse periode, herbergen de fortachtige muren van Arkadi een majestueuze kerk, beïnvloed door het Renaissance-tijdperk. Reis door schilderachtige landschappen naar Rethymno, een havenstad die bekend staat om zijn Venetiaanse haven, levendige tavernes, historische vuurtoren en fijnkorrelige stranden. Dwaal door de oude wijken en gebruik wat vrije tijd om te winkelen, dineren en drinken.
 
Laat u betoveren door het Minoïsche paleis, een archeologische vindplaats in de historische stad Knossos. Het dateert uit de late bronstijd en is de setting voor 'Ariadne, Theseus en de Minotaurus', het mythologische Kretenzische verhaal. Dwaal door de oude structuur van het paleis en ontdek een doolhof van 800 kamers. Reis vervolgens naar de havenstad Heraklion, waar u kunt winkelen, drinken en lekker Grieks eten.

Cruises van / naar Chania (Kreta) in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES