MSC CRUISES BREIDT STOPZETTING
VAN DE VLOOT UIT TOT EN MET 29 MEI 2020

Hoofddorp, 30 maart 2020 - MSC Cruises heeft besloten om de stopzetting van al haar cruisevertrekken voor de hele vloot verder uit te breiden tot en met 29 mei, gezien de aanhoudende buitengewone omstandigheden waarmee de wereld wordt geconfronteerd in verband met de Covid-19-virus wereldwijde gezondheidsnoodsituatie.
 
MSC Cruises kondigde eerder al de tijdelijke stopzetting van al haar schepen wereldwijd tot 30 april aan. Aangezien regeringen over de hele wereld sindsdien de maatregelen op het gebied van volksgezondheid en veiligheid aan land hebben versterkt om de lokale bevolking te beschermen en de verspreiding van het virus in de hand houden, is het besluit van vandaag door MSC Cruises om deze buitengewone maatregel verder uit te breiden, bedoeld om de effectiviteit van dergelijke inspanningen te weerspiegelen en verder te ondersteunen.
 
MSC Cruises werkt onvermoeibaar samen met alle gasten en hun reisagenten om de impact van deze noodzakelijke beslissing op boekingen op de schepen tot en met 29 mei in kaart te brengen en het spijt ons oprecht voor het ongemak dat dit hen zal bezorgen.
 
MSC Cruises biedt gasten die getroffen zijn door deze buitengewone maatregel een voucher aan ter waarde van de betaalde reissom, welke ingewisseld kan worden voor cruises in 2020 en 2021 plus een boordtegoed voor hun nieuwe toekomstige cruise.