11-07-2021

MSC CRUISES BREIDT SAUDI-ARABIE PROGRAMMA UIT MET ZOMER 2021 CRUISES

MSC Bellissima biedt cruises van 3 en 4 nachten naar Egypte en Jordanië vanuit thuishaven Jeddah
Zomerseizoen als aanvulling op de routes van de winter 2021/22in de Rode Zee
Achtste MSC Cruises-schip hervat activiteiten 
 

Genève, Zwitserland, 12 juli 2021 – MSC Cruises, het eigentijdse merk van de Cruise Divisie van de MSC Group, heeft vandaag aangekondigd dat de MSC Bellissima, één van de modernste schepen van de rederij, maar liefst 21 afvaarten vanuit Jeddah in de Rode Zee zal gaan uitvoeren, het commerciële centrum van Saoedi-Arabië Arabië, tussen eind juli en eind oktober.

 

MSC Bellissima is het grootste cruiseschip dat ooit over de wateren van de Rode Zee heeft gevaren en het schip arriveerde afgelopen weekend in Jeddah om zich voor te bereiden op haar eerste seizoen.

 

Het schip, dat voor het eerst in 2019 in de vaart kwam, zal cruises van 3 en 4 nachten aanbieden naar Safaga voor Luxor, Egypte of Aqaba voor Petra, Jordanië voordat het terugkeert naar haar Saoedische thuishaven.

De zomerafvaarten zullen vanaf november worden toegevoegd aan de eerder aangekondigde winterreizen op de Rode Zee van 2021/22 van MSC Cruises vanuit Jeddah.

 

Pierfrancesco Vago, uitvoerend voorzitter van MSC Cruises zei: “Terwijl de toeristenindustrie van Saoedi-Arabië geleidelijk groeit voor haar eigen inwoners en internationale bezoekers, kijken wij er bij MSC Cruises naar uit om een positieve en blijvende bijdrage te leveren naarmate meer mensen de rijke erfgoed en ongelooflijke culturele attracties die het te bieden heeft.

“Met onze cruises deze zomer vanaf Jeddah met de MSC Bellissima, een schip dat speciaal is bestemd voor het winterseizoen in de Rode Zee, zetten we ons in om vakantiegangers de allerbeste cruise-ervaringen te bieden. Dit zal naar onze mening de aantrekkelijkheid van vakanties op zee in de regio versnellen en aanzienlijk bijdragen aan de groei van het toerisme.”

 

MSC Bellissima is het achtste schip van MSC Cruises dat de afvaarten hervat met passagiers aan boord, met nog eens drie schepen die zich voorbereiden op toekomstige reizen, waarbij de helft van de vloot van het bedrijf tegen het einde van de zomer weer op zee zal zijn.

 

Vijf schepen van MSC Cruises varen momenteel in de Middellandse Zee - MSC Grandiosa MSC Seaside, MSC Orchestra, MSC Splendida en MSC Magnifica, MSC Virtuosa vaart rond het VK en MSC Seaview vaart in de Baltische Zee.

MSC Meraviglia hervat vanaf 2 augustus Caribische cruises vanuit Miami en zal vanaf 18 september in de regio worden vergezeld wanneer MSC Divina opnieuw begint te varen vanuit Port Canaveral bij Orlando in Florida.

MSC Seashore zal in augustus in gebruik worden genomen met reizen in de westelijke Middellandse Zee voordat het nieuwste vlaggenschip van het bedrijf in november naar Miami wordt overgebracht voor een seizoen in het Caribisch gebied.

 

Ontdek hier onze Zomer 2021 vaarroutes