13-06-2024

MSC World America wordt de ultieme familiebestemming op zee met uitgebreide faciliteiten en nieuwe Lego®-activiteiten

  • MSC World America zal beschikken over het grootste, meest actievolle Doremiland-kindergedeelte in de MSC Cruises vloot, met een oppervlakte van meer dan 1.000 m².
  • In een versterkte samenwerking met de LEGO Group zal het schip de eerste LEGO®-themaparade op zee aanbieden, evenals de LEGO® Family Game Show, een masterbuilder-zone en meer.
  • Family Aventura District herbergt ook The Harbour, een interactieve zone voor ouders en kinderen, plus Cliffhanger, de enige schommelrit boven het water op zee.

Genève, Zwitserland – 13 juni 2024 - Het nieuwste World Class schip van MSC Cruises, MSC World America, zal gezinscruises herdefiniëren met nooit eerder geziene zones en activiteiten wanneer het in april 2025 in dienst treedt, inclusief nieuwe programma's en faciliteiten ontwikkeld in samenwerking met de LEGO Group.

 

De rederij kondigde eerder aan dat het ultramoderne nieuwe vlaggenschip zeven verschillende zones zal bevatten, elk met een reeks op maat gemaakte belevingen, waarbij Family Aventura de favoriete bestemming wordt voor kinderen en gezinnen, dag en nacht.

Als familiebedrijf staat MSC Cruises bekend om zijn bekroonde gezinsaanbiedingen, die een onvergetelijke cruise-ervaring bieden voor kinderen van alle leeftijden en hun families. MSC World America is van plan om dit aanbod nog verder uit te breiden met het grootste en technologisch meest geavanceerde kindergedeelte tot nu toe, dat meer dan 1.000 m² beslaat verdeeld over zeven verschillende kamers en gasten van 0-17 jaar bedient. Gasten kunnen een reeks nieuwe concepten verwachten, die gezinsbelevingen aan boord naar nieuwe hoogten zullen brengen.

 

Hoofd Entertainment, Steve Leatham, zegt: "We hebben ons ten doel gesteld om de meest uitzonderlijke kinder- en gezinsaanbieding op zee te creëren met MSC World America. Ons doel is om onze jongste gasten de vrijheid te geven om hun creativiteit te uiten, te spelen, te socialiseren en te ontdekken met fantastische ruimtes en programma's die gezien moeten worden om geloofd te worden."

 

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux bij MSC Cruises, verklaart: "In de afgelopen decennia heeft de cruise-industrie een ware gedaanteverandering ondergaan. Met het uitgebreide aanbod voor kinderen en jongeren zijn cruises vandaag de dag meer dan ooit dé ideale gezinsvakantie.  De lancering van MSC World America bevestigt opnieuw dat families de kern vormen van MSC. We zijn verheugd om hen een ongeëvenaarde variëteit aan activiteiten en voorzieningen te kunnen bieden, waardoor ze samen aan boord van onze schepen onvergetelijke momenten kunnen beleven."

 

Gloednieuwe activiteiten die wachten om ontdekt te worden, zijn onder andere:


NIEUWE LEGO® PARADE:
Voor het eerst in de cruise-industrie zal MSC World America een LEGO®-parade organiseren met LEGO®-wandelende figuren die kinderen van alle leeftijden zullen vermaken. De parade trekt één keer per cruise door het schip van Family Adventura naar de World Promenade.


NIEUWE LEGO® FAMILY ZONE: Family Adventura zal ook een nieuwe zone krijgen voor meesterbouwers en stenenliefhebbers, genaamd LEGO® Family Zone. Hier kunnen ouders en kinderen samen spelen, en LEGO®-fans van alle leeftijden kunnen hun creativiteit de hele dag door de vrije loop laten.

 

NIEUWE  LEGO® GAME SHOW: MSC World America zal voor het eerst in de cruise-industrie een LEGO® Family Game Show aanbieden. Tijdens elke cruise krijgen families de kans om samen te komen voor een opwindende teamuitdaging, waarbij ouders en kinderen kunnen strijden als echte Master Builders aan boord. De competitie zal bestaan uit getimede uitdagingen, kleurrijke stenen en onverwachte wendingen, allemaal met als doel de ultieme winnaar te bepalen. LEGO®-fans van alle leeftijden willen deze spannende activiteit niet missen.

 

NIEUWE  BOXES FAMILY GAME SHOW: Families krijgen de kans om te strijden in “Boxes”, een nieuwe, leuke familiegame show waarbij elke mysterieuze doos een blinddoekuitdaging bevat om te overwinnen en prijzen te winnen.

 

NIEUWE DOREMIX FAMILY DISCO: Voor danscompetitiefans komt er een nieuwe versie van de Doremix Family Disco met nieuwe technologie en visuele hoogstandjes. Ouders en kinderen zullen samen dansen om de titel van beste dansers van de avond te winnen op de wereldwijde hits van het moment en originele MSC Cruises-liedjes voor kinderen.

 

NIEUWE HIGH-TECH BELEVINGEN: Speciaal gecreëerd voor tieners, biedt Star Shooters, een avontuurlijke baan in de Sportplex, deelnemers de taak om een doelwit te raken om punten te verzamelen voor de uiteindelijke overwinning, terwijl Virtual Reality in Luna Park gasten toegang geeft tot de nieuwste VR-technologie-ervaringen, om hen te vervoeren naar andere werelden vanaf de MSC World America.

 

NIEUWE LARGEST EVER DOREMILAND: MSC World America zal beschikken over het grootste, meest actievolle Doremiland-kindergedeelte in de MSC Cruises vloot, met een oppervlakte van meer dan 1.000 m². Met zeven kamers gewijd aan verschillende leeftijdsgroepen van 0 tot 17 jaar, zal het ook het meest technologische kindergedeelte van de vloot zijn met de nieuwste technologische consoles op de markt, geluids- en lichteffecten. Babysitdiensten worden aangeboden in samenwerking met Chicco® – het toonaangevende wereldwijde babymerk en een langdurige partner van MSC Cruises. Exclusief op MSC World America zullen de populaire Kids’ Clubs de hele dag open zijn, van 9 uur ’s ochtends tot middernacht gedurende de hele reis.

 

NIEUWE THE HABOUR: In het hart van het Family Aventura-district ligt The Harbour, een revolutionair nieuw buitenpark waar families samen kunnen komen om deel te nemen aan activiteiten, te genieten van heerlijke hapjes en te zonnebaden. The Harbour biedt een opwindend touwparcours, een spannende nieuwe state-of-the-art Cliffhanger-attractie, de enige schommelrit boven het water op zee, een gezinsverblijf en een speeltuin gemodelleerd naar de iconische vuurtoren op Ocean Cay MSC Marine Reserve. Meer details over The Harbour zullen binnenkort worden onthuld.

 

Populaire MSC Cruises favorieten die terugkeren naar MSC World America zijn onder andere:

 

SPORTPLEX: In het Sportplex zullen gasten een ruime en dynamische speelruimte vinden, uitgerust met alles van basketbal- en tennisbanen tot interactieve spelshows en zelfs botsauto's en rolschaatsen. Er zal een speciaal sportprogramma worden aangeboden, met onder andere een evolutie van voetbal, basketbal, Zorb-bal sessies, Pickleball en Hoverboards. Hier krijgen gasten ook de kans om te genieten van de populaire Drone Academy - een levendige en high-tech drone-estafettewedstrijd die 's nachts tot leven komt door fluo-effecten en gloeiende drones.

 

Guinness World Record Family Quiz: Families kunnen proberen te wedden op 's werelds meest ongelooflijke records en proberen deze te overtreffen, herinneringen creërend die een leven lang meegaan.

 

MasterChef at Sea Juniors: een nieuwe generatie koks krijgt de kans om deel te nemen aan een kookwedstrijd voor kinderen, waarbij de meest getalenteerde en creatieve elke week worden verkozen.