12-07-2021

MSC SEASHORE BIEDT NIEUW EN INNOVATIEF IMMERSIEVE ENTERTAINMENT OP EEN REEKS AAN VERSCHILLENDE LOCATIES

MSC Cruises' aankomende vlaggenschip MSC Seashore biedt  nieuw en gevarieerd entertainment, van Franse retro-chique tot strakke ruimtetijdperk-stijl, de entertainmentlocaties op MSC Seashore dompelen gasten onder in een reeks opwindend verschillende universums, gevuld met de nieuwste technologie voor een aantal fantastisch leuke ervaringen.

Genève, Zwitserland – 13 juli 2021 – MSC Cruises' aankomende vlaggenschip MSC Seashore biedt  nieuw en gevarieerd entertainment, van Franse retro-chique tot strakke ruimtetijdperk-stijl, de entertainmentlocaties op MSC Seashore dompelen gasten onder in een reeks opwindend verschillende universums, gevuld met de nieuwste technologie voor een aantal fantastisch leuke ervaringen. De mogelijkheden zijn eindeloos aan boord van dit nieuwe schip van het Madison Theatre met 1.200 zitplaatsen, de magnifieke achterlounge en de levendige openbare ruimtes die gemakkelijk kunnen veranderen in een pop-uppodium.

 

MSC Cruises biedt gasten een rijk en gevarieerd entertainmentprogramma van 's ochtends tot 's avonds met een breed scala aan activiteiten, games, evenementen tot livemuziek op het hele schip en grootschalige theatershows. Met dagelijks 16 uur entertainment, tussen de activiteiten aan boord en mainstage-shows en meer dan 300 verschillende entertainmentactiviteiten om uit te kiezen, is er iets dat aan de voorkeuren van elk type gast van alle leeftijden voldoet.

Al het entertainment aan boord voor onze volwassen gasten is intern ontworpen en ontwikkeld voor meer vrijheid en voor een creatieve visie die specifiek is afgestemd op onze gasten. Met nieuwe functies die uniek zijn voor MSC Seashore, zijn hier enkele van de hoogtepunten van het uitgebreide aanbod aan boord:

 

NIEUW! DE CHIQUE “LE CABARET ROUGE”

MSC Seashore zal beschikken over een gloednieuwe achterlounge vol met optredens en drankjes in elke smaak. Geïnspireerd door Franse cabaretlounges uit de jaren 1920, beslaat de nieuw ontworpen achterlounge twee dekken dicht bij het water en biedt een prachtig uitzicht op zee door de royale glazen wanden. Met 400 zitplaatsen vloeit deze multifunctionele ruimte naadloos over van cocktailuurtje met livemuziek naar een all-out dansfeest naarmate de avond vordert.

 

Parijs barst van het opwindende nachtleven en ongelooflijke musea. Daarom vieren we in Le Cabaret Rouge elke avond de grootste artiesten aller tijden en hun kunstwerken. Muziek, dans, cocktails en kunst komen samen in zes avonden vol verschillende festiviteiten aan boord van de MSC Seashore. Elke avond zal de lounge een eerbetoon brengen aan verschillende geliefde artiesten uit de geschiedenis, terwijl ze worden gecombineerd met sensationele optredens die de gasten elke avond een andere ervaring geven. Tussen live bandsets en pop-up optredens, zal de lounge een originele productie bevatten die een waar lust voor het oog is, met aerialists, dansers, zangers en muzikanten samengebracht in één adembenemend spektakel. De zes avonden zijn als volgt:

 

• Monet's Soirée - Een live band en artiesten zullen enkele van de grootste werken van Claude Monet belichten tot muzikale hits van Coldplay, Vitamin String Quartet, Maroon 5, U2 en meer, terwijl de gasten genieten van champagne, een uniek drankje en de hele avond dansen.

• • Picasso's Night Club - Vanavond inspireert Pablo Picasso's beroemde "Blauwe Periode" een kleurrijke avond vol muziekhits terwijl de band centraal staat. In Le Cabaret Rouge zullen toppers te zien zijn van grootheden als Elvis Presley, Aretha Franklin, Alicia Keys, Carole King, Billy Joel en Stevie Wonder.

• De Women in Art-avond is een energiek rockconcert geïnspireerd door iconen als Frida Kahlo, Whitney Houston, Georgia O'Keeffe, Adele en Lady Gaga – en zelfs de Mona Lisa stopt voor een dansavond, en brengt de gasten naar hun voeten, vieren en zingen hun harten uit!

A Paris Spectacular waarmee Toulouse-Lautrec's de typische Franse Can-Can-meisjes toont die een energieke choreografie brengen op deze spannende en romantische avond, tegen de achtergrond van het beroemde kunstwerk van Henri de Toulouse-Lautrec.

• The Contemporary Collection biedt een energiek dansfeest met een soundtrack van de laatste decennia 50 jaar. De DJ draait de meest iconische hits die het toneel vormden voor deze wereldberoemde hedendaagse meesterwerken, terwijl ze van het canvas "knallen".

A Starry Starry Night met Van Gogh brengt muziek en dans samen met luchtkunstenaars die boven de sterrenhemel van Vincent van Goghs kunstwerken vliegen.

 

 

NIEUW! NEW YORK CITY STIJL

 

MSC Seashore is niet alleen ontworpen om gasten dichter bij de zee te brengen, maar brengt ook een eerbetoon aan New York City, dat als bestemming de geest van ontdekking en culturele ervaringen vertegenwoordigt die de kern vormen van de MSC Cruises-gastervaring. Als zodanig zijn de ontwerpkenmerken, openbare ruimtes en locatienamen geïnspireerd op de grootstedelijke Amerikaanse stad. Deze omvatten een imposante replica van het Vrijheidsbeeld van vier meter hoog in het hart van het casino en een nieuw ontworpen uitgestrekt winkel- en amusementsgebied, toepasselijk Times Square genoemd. Het belangrijkste kenmerk van dit nieuwe gebied is een indrukwekkende 8,5 meter hoge LED-muur die vier dekken overspant met een projectie van de iconische skyline van dit entertainmentcentrum in Manhattan dat van dag tot nacht kan veranderen, inclusief op maat gemaakte animaties op verschillende tijdstippen in de reis.

 

Gasten die het theater verlaten en nieuwsgierige voorbijgangers krijgen elke avond een nieuwe scène te zien op Times Square. Met duellerende piano's op het lagere niveau, energieke hits, het spelen van populaire ballads en onvergetelijke volksliederen, zullen gasten worden aangemoedigd om mee te zingen! Elke avond van de cruise heeft muziek een thema uit een ander tijdperk, van oude jukebox-favorieten, disco en klassieke rock tot 80's en hits van nu! De New Yorkse sfeer verlicht de avond als gasten meedoen met het aftellen om elke avond een op oudejaarsavond geïnspireerde bal op een ander decennium te zien vallen!

 

VOLLEDIGE THEATRALE PRODUCTIES

Elke avond van de cruise worden in het Madison Theatre met 1.200 zitplaatsen 4 nieuwe en originele grootschalige theaterproducties gespeeld, met drie uitvoeringen per avond, inclusief livemuziek, kostuums en boeiende beelden waarin gasten zichzelf maar al te graag zullen onderdompelen.

Twee van de shows bevatten hand-tot-hand acrobaten en slangenmensen en een aerialist: Fantasy Woods vervoert gasten het bos in om de mysteries tussen betovering en magie te ontdekken, terwijl Gravity de vaardigheid en behendigheid op planeet Gravity verkent, een verbazingwekkende virtuele wereld. Coast to Coast is een muzikale show met krachtige dansers en zangers, die de weg van de muziek volgen, in een reis van kust naar kust door de Verenigde Staten van Amerika. Belle Epoque is een gevarieerde show met de hele cast met geweldige kostuums en originele decorontwerpen die de prachtige tijd tot leven brengen met zijn streven naar schoonheid, cultuur en kunst.