30-10-2023

MSC Cruises creëert nieuw winterprogramma voor MSC Orchestra in de westelijke Middellandse Zee met aanloophavens in Spanje, Italië en Frankrijk

MSC Orchestra zal in de winter van 2023 - 2024 reizen van 7 nachten aanbieden in het westelijke Middellandse Zeegebied en Valencia, Cagliari, Civitavecchia, Livorno, Marseille en Palma de Mallorca aandoen.

Genève, Zwitserland, 30 oktober 2023 - MSC Cruises heeft vandaag een nieuw reisroute aangekondigd voor MSC Orchestra deze winter. Het schip zal nu 7-daagse reizen aanbieden van 16 december 2023 tot 19 april 2024 met stops in Valencia, Spanje; Cagliari, Sardinië; Civitavecchia voor Rome, Livorno voor Pisa en Florence, Italië; Marseille, Frankrijk en Palma op Mallorca alvorens terug te keren naar Valencia.

 

Dit nieuwe programma is geïntroduceerd ter vervanging van de Rode Zee reisroutes die geannuleerd moesten worden vanwege de nabijheid van enkele aanloophavens tot Israël en de beperkingen die van kracht zijn in sommige omliggende landen. De rederij voegde eraan toe dat de veiligheid van haar passagiers en bemanning altijd de hoogste prioriteit heeft en dat zij gedurende een zich ontwikkelende situatie de situatie zal blijven volgen en indien nodig de reisroutes van het schip zal aanpassen.