MSC CRUISES streeft ernaar om de cruises naar Griekenland met Pasen opnieuw op te starten

Genève, Zwitserland, 4 februari 2021 - MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat het nauw samenwerkt met het Griekse Ministerie van Toerisme en andere relevante autoriteiten voor de heropening van lokale toeristische diensten op tijd om cruisepassagiers te bedienen die Griekenland bezoeken vanaf de komende paasvakantieperiode.

In gerelateerd nieuws kondigde MSC Cruises ook aan dat het alle geplande cruises van MSC Magnifica tot en met 29 april annuleert. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het schip vanaf 14 februari naar zee terugkeerde met een vaarroute naar Griekenland. MSC Magnifica zal dus worden vervangen voor vaarroutes naar de oostelijke Middellandse Zee, inclusief Griekenland, tijdens de paasperiode én gedurende het zomerseizoen.

Gasten die tot en met 29 april op MSC Magnifica hebben geboekt, krijgen de mogelijkheid om hun MSC Cruises-vakantie op zee om te boeken op een van de andere schepen die Griekenland aandoen of op het vlaggenschip MSC Grandiosa, dat momenteel op zee is in de westelijke Middellandse Zee. 
MSC Grandiosa vaart momenteel wekelijkse cruises die elke zondag vertrekken vanuit Genua, Italië en naar Civitavecchia, Napels, Palermo in Italië en Valetta in Malta gaan. Inscheping is mogelijk vanuit elke haven in Italië.