07-06-2021

MSC CRUISES HERVAT DEZE ZOMER CRUISES VANUIT HAVENS IN DE USA

Aankondiging volgt op goedkeuring door CDC voor simulatiecruise op MSC Meraviglia met vertrek op 17 juli 2021
MSC Meraviglia begint op 2 augustus 2021 met cruises van 3 en 4 nachten vanuit Miami met cruises van 7 nachten vanaf 18 september 2021
MSC Divina begint op 16 september met cruises van 3, 4 en 7 nachten vanuit Port Canaveral
 

Genève, Zwitserland 8 juni 2021 - MSC Cruises - 's werelds op twee na grootste en snelst groeiende cruiserederij - heeft haar herstartplannen aangekondigd voor cruises vanuit Amerikaanse havens vanaf augustus. De aankondiging volgt op de CDC-goedkeuring van de Fase 2A-havenovereenkomsten van MSC voor Port Miami en Port Canaveral, evenals de voorlopige goedkeuring van haar verzoek om een simulatiecruise uit te voeren, die op 17 juli 2021 zal worden gehouden op MSC Meraviglia vanuit Port Miami.

 

MSC Meraviglia start de herstart van MSC Cruises vanaf 2 augustus 2021, met cruises van 3 en 4 nachten van Miami naar de Bahama's en met de exclusieve nieuwe privé-eilandbestemming van MSC Cruises, Ocean Cay MSC Marine Reserve. Vanaf 18 september 2021 voegt MSC Meraviglia cruises van 7 nachten toe van Miami naar de Bahama's en het Caribisch gebied, inclusief Ocean Cay MSC Marine Reserve. MSC Divina hervat op 16 september 2021 de cruise vanuit Orlando (Port Canaveral) en biedt cruise-mogelijkheden van 3, 4 en 7 nachten van naar de Bahama's en het Caribisch gebied, inclusief stops bij Ocean Cay MSC Marine Reserve.

 

"Met onze uitgebreide ervaring met cruisen in Europa sinds augustus 2020 samen met ons toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprotocol, kunnen onze Amerikaanse gasten met vertrouwen boeken, wetende dat we goed voorbereid zijn op een succesvolle herstart in die markt", aldus Gianni Onorato, CEO van MSC. Cruisen. “Om de veiligste ervaring voor onze gasten te garanderen, hebben we eerder een vlootbreed vaccinatieprogramma aangekondigd voor alle bemanningsleden en we verwachten dat de meerderheid van onze gasten die deze zomer een cruise boeken, van plan zijn zich te laten vaccineren voordat ze vertrekken. De snelle distributie van vaccins in de USA is een positieve stap geweest om vakantiegangers te helpen weer op reis te gaan en we moedigen onze gasten aan om te profiteren van deze extra bescherming bij het hervatten van reizen deze zomer.”

 

MSC Cruises zal de komende week aanvullende reisgegevens voor cruises aan boord van de MSC Meraviglia en MSC Divina onthullen, evenals gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en richtlijnen voor gasten. Cruises verwelkomen zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde gasten. Degenen die niet zijn gevaccineerd of de vaccinatie niet kunnen verifiëren, zullen worden onderworpen aan vereisten zoals aanvullende tests en beperkingen, die op een later tijdstip worden aangekondigd.

 

MSC Cruises bevestigt vandaag ook de annulering van bestaande in de USA gevestigde afvaarten. De beslissing heeft als volgt gevolgen voor de afvaarten van drie schepen in Florida: de MSC Divina die vanuit Port Canaveral zal vertrekken en de MSC Meraviglia en de MSC Armonia vanuit PortMiami:

• Cruises aan boord van de MSC Divina van 1 juli 2021 tot en met 15 september 2021

• Cruises aan boord van MSC Meraviglia van 1 juli 2021 tot en met 17 september 2021

• Cruises aan boord van de MSC Armonia van 1 juli 2021 tot en met 24 oktober 2021

 

De nieuwe routes van MSC Cruises vanuit de USA aan boord van de MSC Meraviglia en MSC Divina gaan officieel open voor boekingen in de VS op woensdag 16 juni 2021.

 

Voor meer informatie dienen gasten rechtstreeks contact op te nemen met hun reisagent of met MSC Cruises.