19-03-2021

MSC CRUISES HERSTART DE ACTIVITEITEN IN DE UK

MSC Cruises biedt Britse vakantiegangers een reeks zomerafvaarten rondom UK

Cruises open voor Britse gasten van alle leeftijden en inclusief beschermde excursies aan wal

Alle vertrekken beschikbaar voor zowel niet-gevaccineerde als gevaccineerde Britse gasten

MSC CRUISES HERSTART DE ACTIVITEITEN IN DE UK


• MSC Cruises biedt Britse vakantiegangers een reeks zomerafvaarten rondom UK
• Cruises open voor Britse gasten van alle leeftijden en inclusief beschermde excursies aan wal
• Alle vertrekken beschikbaar voor zowel niet-gevaccineerde als gevaccineerde Britse gasten


Genève,Zwitserland - 19 maart 2021 - MSC Cruises heeft aangekondigd dat het een reeks mini-cruises en cruises van een week rondom de UK zal aanbieden aan alleen Britse vakantiegangers, inclusief beschermde excursies aan wal voor afvaarten van 7 nachten.
Alle reizen zullen Britse families en gasten van alle leeftijden verwelkomen - zowel degenen die wachten op hun vaccinaties tegen COVID-19 als degenen die het vaccin hebben gekregen.


Gianni Onorato, CEO, MSC Cruises zei
; “Onze ervaring met veilig en verantwoord cruisen sinds augustus vorig jaar in de Middellandse Zee onder ons toonaangevende beschermende gezondheids- en veiligheidsprotocol heeft ons veel kennis en gegevens opgeleverd over veilige cruises. Dankzij een protocol dat is ontworpen om te anticiperen aan de evolutie van de pandemie, hebben we tot nu toe meer dan 50.000 gasten vervoerd - op cruises naar Italië, Malta en Griekenland - die getuigen van de ervaring van een plezierige vakantie. voor hun welzijn, zowel aan boord van onze schepen als tijdens onze baanbrekende beschermde excursies aan wal. "


“Na de eerste fase van onze herstart in de Middellandse Zee, is de volgende logische stap voor ons om onze ervaring beschikbaar te stellen aan Britse vakantiegangers, die gepassioneerd zijn door cruisen, aangezien UK van plan is om in de tweede helft van mei binnenlandse reizen open te stellen.

“We blijven er ook van overtuigd dat we binnenkort Britse gasten ook weer kunnen verwelkomen aan boord van één van onze andere schepen, zodra de huidige internationale reisbeperkingen zijn opgeheven en meer van onze schepen opnieuw zullen zijn opgestart in de Middellandse Zee en andere traditioneel favoriete gebieden. 
Alle vertrekken, vanaf 20 mei, zullen plaatsvinden vanaf de nieuwe cruiseterminal in Southampton en MSC Cruises zal andere inschepingshavens in de UK toevoegen, waarvan de details binnenkort worden bekendgemaakt.

Alle gasten ontvangen een antigeentest voordat ze aan boord gaan, terwijl niet-gevaccineerde gasten ook moeten kunnen aantonen dat ze binnen 72 uur voor vertrektijd schip een negatieve test hebben uitgevoerd. Andere maatregelen vóór het inschepen en aan boord zijn ook van toepassing op zowel gasten als bemanning, in overeenstemming met het gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC Cruises.

Het protocol is ontwikkeld in 2020 met input van internationale gezondheidsexperts - waaronder MSC Cruises ‘COVID-19 Blue-Ribbon Expert Group’ en in nauwe samenwerking met relevante nationale en regionale gezondheids-, transport- en veiligheidsautoriteiten in heel Europa.