24-08-2020

MSC CRUISES STELT HERSTART VAN MSC MAGNIFICA UIT

Genève, Zwitserland - 24 augustus 2020 - MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf de herstart van MSC Magnifica helaas moet uitstellen tot 26 september.
In verband met de recente introductie van aanvullende testmaatregelen voor inwoners van Italië die naar Griekenland zijn gereisd, zien we annuleringen en een afname van de vraag, aangezien de route van het schip maar liefst drie havens in Griekenland omvat. Dit heeft geleid tot het besluit om de herstart van het schip met vier weken uit te stellen.

 

MSC Cruises gelooft dat reserveringen de komende weken weer zullen beginnen te verbeteren vanwege de aantrekkingskracht van de vaarroute. De verkoop van MSC Magnifica staat open voor inwoners van het Schengenlanden, terwijl in deze vroege fase van herstart de meeste gasten Italiaanse staatsburgers en ingezetenen zullen zijn.
Als gevolg hiervan zijn de MSC Magnifica-cruiseafvaarten van 29 augustus tot en met 19 september geannuleerd. De eerste cruise vertrekt op 26 september vanuit Bari, Italië met een ongewijzigde reisroute.

 

Gasten die door de geannuleerde cruises worden getroffen, kunnen worden omgeboekt naar de  MSC Grandiosa, die momenteel in het westelijke Middellandse Zeegebied vaart - of ontvangen een SGR voucher ter waarde van het betaalde bedrag, om deze in te wisselen  naar een toekomstige cruise naar keuze - op elk schip, voor elke reisroute - tot eind 2021.

 

MSC Grandiosa biedt momenteel cruises van 7 nachten aan met inscheping in de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia, Napels en Palermo en met een aanvullend bezoek aan Valetta, Malta. 

 

MSC Cruises bevestigde vorige maand ook de details van het winterseizoen 2020/2021, met meer dan 90 verschillende routes in het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, de Golf, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Azië - alle regio's waar MSC Cruises traditioneel actief is. De routes variëren in lengte van twee tot 24 nachten, samen met de derde MSC World Cruise die in januari 2021 vertrekt en een uitgebreid Grand Voyages-programma.