17-03-2021

MSC CRUISES VERRIJKT HAAR EXCLUSIEVE MSC YACHT CLUB

MSC Seashore krijgt de grootste en meest luxueuze Yacht Club in de vloot van MSC Cruises, met meer buitenruimte en nieuwe exclusieve en luxe suites
MSC Virtuosa biedt een verbeterde VIP-ervaring aan haar MSC Yacht Club-gasten
 

Genève, Zwitserland – 18 maart 2021 - Met elk nieuw schip dat wordt gebouwd, probeert MSC Cruises de gastervaring verder te verrijken en met de twee nieuwste schepen van MSC Cruises, de MSC Virtuosa en MSC Seashore - is de exclusieve MSC Yacht Club verder naar een hoger niveau getild. Beide schepen zijn verlengde versies van hun zusterschepen en als zodanig heeft dit de uitbreiding van de MSC Yacht Club mogelijk gemaakt om meer openbare ruimte en nog meer buitenruimte mogelijk te maken. In het bijzonder zal de MSC Seashore de grootste MSC Yacht Club tot nu toe hebben met bijna 3.000 m2 privéruimte.

 

Het MSC Yacht Club-concept werd voor het eerst gelanceerd in 2008 en is nu beschikbaar op meer dan de helft van de MSC Cruises-vloot. Een privéclub met exclusiviteit en privacy en tegelijkertijd de rijkdom aan vrijetijds- en amusementsmogelijkheden die een groter schip te bieden heeft.

 

Ontworpen om gasten het gevoel te geven dat ze een VIP zijn, is de MSC Yacht Club all-inclusive ervaring volledig gepersonaliseerd met een 24-uursbutler service die de persoonlijke voorkeuren van elke gast kent met een warme, vriendelijke en onopvallende service. Ondertussen staat de toegewijde conciërge klaar om elk verzoek te vergemakkelijken, van het organiseren van privé-excursies aan wal, het reserveren van de spa tot het regelen dat de krant elke ochtend naar de hut wordt gebracht. Geen enkel verzoek is te groot of te klein.

 

Geniet van een weelderige en stijlvolle omgeving die alleen toegankelijk is met een keycard, exclusief voor gebruik door MSC Yacht Club-gasten. De sprankelende Swarovski-trappen in het atrium wanneer gasten binnenkomen, zetten meteen de toon voor de verfijning en glamour die men overal kunt verwachten, vooral in de ruime en prachtig ontworpen suites.

 

De MSC Yacht Club biedt het beste ononderbroken panoramische uitzicht vanaf de voorkant van het schip en gasten kunnen hier echt van genieten terwijl ze comfortabel ontspannen in de chique Top Sail Lounge genietend van onbeperkt gratis drankjes en gastronomische hapjes gedurende de dag en avond en kijkend hoe de wereld aan hen voorbij trekt. Ondertussen is het private fine-dining restaurant geopend voor ontbijt, lunch en diner met een à-la-cartemenu met specialiteiten van de chef die dagelijks verandert, met een ruime keuze aan gastronomische gerechten aangevuld met een uitgebreide wijnkaart geserveerd in een sublieme omgeving met een onberispelijke service.

 

Het privé- zonnedek en zwembad is ruim met veel verschillende ruimtes om van te genieten, van ontspannen in de zon op een comfortabele ligstoel en tot rust komen in één van de schaduwrijke cabana's tijdens het lezen van een boek, of een pauze nemen in een bubbelbad.

 

 

MSC Seashore beschikt over de grootste en meest luxueuze MSC Yacht Club in de vloot

 

Verspreid over vier dekken is de MSC Yacht Club op MSC Seashore uitgebreid tot de grootste, meest luxueuze vloot van MSC Cruises, met bijna 3.000 m2 privéruimte.

 

• De ingang van de Yacht Club zal nog opmerkelijker en glamoureuzer zijn, met een driedeks onyx-muur van 46 m² met achtergrondverlichting en de kenmerkende sprankelende Swarovski-trappen van MSC Cruises. Vier dekken met elkaar verbonden, waardoor gasten zich een echte VIP voelen bij het betreden van de Yacht Club.

• Het privézwembad en het zonneterras zijn ruimer dan ooit. Uitgebreid tot 2.000 m2, met een groter privézwembad en een nieuwe panoramische bubbelbad met acht zitplaatsen en individuele jets plus een standaard bubbelbad.

• Kies uit 131 glamoureuze suites met vijf verschillende types, inclusief het traditionele interieur, deluxe en royal suites en 41 nieuw geïntroduceerde deluxe grand suites, met extra ruimte en een inloopkast, plus twee gloednieuwe Owner's Suites.

• De Owner's Suites zijn het paradepaardje van de MSC Yacht Club - de grootste suites op het schip met 98 m2 aan ruimte, ongeëvenaard comfort met een uitgebreid privébalkon met bubbelbad en buitenruimte, panoramische glazen wand voor een indrukwekkend uitzicht op zee en een aparte eet- en woonkamer.

• Vanaf november 2021 zal MSC Seashore Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama's aandoen en MSC Yacht Club-gasten zullen ook profiteren van privileges aan wal, waaronder een privéstrand en Ocean House, waar all-inclusive drankjes en eten worden geserveerd.

 

 

De verbeterde MSC Yacht Club VIP-ervaring MSC Virtuosa

 

• Kies uit 103 exclusieve suites, waaronder twee MSC Yacht Club Royal Suites met een eigen bubbelbad op een groot balkon en acht nieuwe MSC Yacht Club Duplex Suites.

• De indrukwekkende duplex suites beslaan twee dekken - de eerste heeft een open woon- en eetkamer met een bank die kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed, evenals een badkamer met een douche, terwijl op de tweede verdieping de hoofdslaapkamer en een badkamer met een bad. Voor het ultieme in luxe leven heeft elke Duplex Suite een groot privébalkon met een eigen bubbelbad.

• De MSC Yacht Club op MSC Virtuosa biedt 1.225 m² buitenruimte met een privézwembad met een ruim solarium, schaduwrijke cabana's en bubbelbaden.

 

DE VOORDELEN VAN DE MSC YACHT CLUB

Een all-inclusive ervaring met tal van privileges:

 

• Toegewijde prioriteit bij het in- en uitchecken, evenals voorrang bij vertrek en terugkeer op excursiedagen.

• 24-uursbutlerservice en toegewijde conciërge, waardoor de cruise-ervaring echt persoonlijk en afgestemd is op de behoeften van elke individuele gast.

• Onbeperkt drankjes en dineren in de Yacht Club.

• Browse Internet-pakket met ongelimiteerde data voor 2 apparaten.

• Gratis toegang tot de Thermal Area in de MSC Aurea Spa.

• Belevingen op maat, van winkelen tot excursies.

• Nespresso-apparaat in elke suite en gratis minibar, gepersonaliseerd naar de voorkeuren van elke gast.

• Roomservice zodat gasten kunnen genieten van de ochtend met ontbijt op bed

• Andere persoonlijke details, zoals het uitpakken en inpakken van bagage, elke dag een krant in de hut - elke dag een andere selectie zoete of hartige hapjes.

 

 

Voel als een VIP in de voortreffelijke privéfaciliteiten:

 

• Speciaal privégedeelte van het schip dat alleen toegankelijk is voor gasten van de MSC Yacht Club.

• De beste locatie van suites met tussen de 70 en 103 suites, met een kussenmenu en lakens van Egyptisch katoen met traagschuimmatrassen voor de meest comfortabele nachtrust.

• Panoramische Top Sail Lounge met bar, afternoontea, dag en nacht hapjes en 's avonds live entertainment.

• Gastronomisch restaurant met à la carte dineren voor ontbijt, lunch en diner, waar gasten kunnen dineren op een tijdstip dat het hen uitkomt.

• Een privé en ruim zwemnaddek met bubbelbaden, een ligweide en een buitenbar, gasten kunnen genieten van het allerbeste uitzicht aan boord over de boeg van het schip en op zee.

 

De MSC Yacht Club is beschikbaar op alle schepen van de Fantasia-, Meraviglia- en Seaside-klasse.


 
Klik hier voor meer informatie over het aanbod van de MSC Yacht Club.
Klik hier voor meer informatie over MSC Virtuosa.
#MSCVirtuosa #MasterpieceAtSea
Klik hier voor meer informatie over MSC Seashore.
#MSCSeashore