31-01-2022

MSC CRUISES VERLENGT SEIZOEN IN DE VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN TOT EIND JUNI 2022

De MSC Bellissima sluit haar seizoen in de Rode Zee af zoals gepland en vervangt de MSC Virtuosa vanaf 2 april met cruises naar Dubai, Abu Dhabi en Doha
De verkoop voor de 12 extra cruises is reeds gestart
 

Genève, Zwitserland – 4 februari 2022: MSC Cruises heeft vandaag bekendgemaakt dat het huidige seizoen in de Verenigde Arabische Emiraten zal worden verlengd. Van 2 april t/m 25 juni worden extra cruises van 7 nachten met de MSC Bellissima aangeboden, met stops in Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas in de Verenigde Arabische Emiraten en Doha in Qatar. De MSC Bellissima zal haar geplande cruises in de Rode Zee vanuit de Saoedische thuishaven Jeddah op 26 maart beëindigen en vervolgens naar de Arabische Golf varen om daar het stokje over te nemen van de MSC Virtuosa.

 

De Arabische Golf bleek deze winter bijzonder populair onder onze gasten, dankzij de aantrekkelijke route met extra lange verblijven in de havens en twee overnachtingen in Dubai. De doeltreffendheid van de door de cruisemaatschappij ingestelde gezondheids- en veiligheidsprotocollen aan boord en die van de lokale autoriteiten voor binnenkomst en verblijf in de regio, zorgen er bovendien voor dat gasten zich veilig voelen.

 

Frank Van Den Steen, Country Manager MSC Cruises Benelux voegt hieraan toe: "De uitbreiding van onze cruises naar de Arabische Golf is geweldig nieuws! Het is een rijk reisprogramma en Dubai wordt een steeds populairdere bestemming voor reizigers op de Benelux-markten. Deze cruises aan boord van de MSC Bellissima zullen meer mensen in staat stellen deze aantrekkelijke bestemmingen te ontdekken, vooral tijdens de meivakantie.”

 

Hoogtepunten van de Arabische Golf:

 

Dubai, VAE - Dubai is een van de meest herkenbare steden in het Midden-Oosten. Om deze opmerkelijke stad zo goed mogelijk te leren kennen, ontdekken gasten waarom Dubai vaak de Stad van de Kooplieden wordt genoemd in een van de vele souks in de oude stad of bezoeken ze een beroemde locatie die heel wat moderner is: het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Al Khalifa.

Abu Dhabi, VAE - De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is rijk aan verscheidenheid en cultuur, biedt plaats aan glinsterende gebouwen en vormt de thuisbasis van de prachtige Sjeik Zayed-moskee.

Sir Bani Yas, VAE - Het grootste natuurlijke eiland in de Verenigde Arabische Emiraten biedt ongerepte stranden en tal van wilde dieren. Het eiland Sir Bani Yas heeft een prachtige kustlijn en wordt voor iets meer dan de helft ingenomen door het Arabian Wildlife Park.

Doha, Qatar - Doha werd uitgeroepen tot een van de zeven nieuwe wereldwondersteden en is een snelgroeiende en opwindende bestemming. Voor kunst- en cultuurliefhebbers is het Msheireb Museum slechts een van de vele musea die de stad te bieden heeft.

 

Cruise met vertrouwen:


Sinds augustus 2020 worden de gasten van MSC Cruises op de schepen beschermd door het toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprotocol van de cruisemaatschappij, dat werd ontwikkeld met de hulp van een panel van vooraanstaande deskundigen en dat in alle stadia van de pandemie bewezen heeft veilig en effectief te zijn. Dit protocol is zo ontworpen dat het zich aanpast aan de situatie aan land. De genomen maatregelen worden versoepeld of aangescherpt afhankelijk van de ontwikkeling van de pandemie, om de hoogst mogelijke bescherming van gasten en bemanning te kunnen blijven garanderen.

 

Op boekingen voor alle reizen deze winter en komende zomer is de ‘Cruise met vertrouwen’-belofte van toepassing, op grond waarvan het bedrijf al aan meer dan een miljoen gasten een veilige, flexibele en aangename cruisevakantie heeft aangeboden gedurende alle fasen van de pandemie.

 

Gasten die vóór 31 maart 2022 boeken, doen dit in de geruststellende wetenschap dat hun boeking flexibel is. Ze hebben tot 15 dagen voor vertrek de mogelijkheid om hun cruise gratis om te boeken; voor Fly &Cruise-boekingen is dit 21 dagen.

 

Alle vakanties met MSC Cruises zijn momenteel alleen toegankelijk voor gevaccineerde gasten en dit zal ook in de winter 2022-2023 het geval zijn. De maatschappij zal de benodigde maatregelen blijven treffen om te verzekeren dat gasten kunnen genieten van één van de veiligste vakantieopties die er is en een onvergetelijke tijd aan boord zullen hebben.

 

Meer informatie over het gezondheids- en veiligheidsprotocol en de inschepingsvoorwaarden van MSC Cruises kunt u vinden op de website.