MSC GRANDIOSA ZAL VANAF 24 JANUARI WEER HAAR VAARROUTE HERVATTEN IN DE MIDDELLANDSE ZEE

 

Het laatste ministeriële besluit van de Italiaanse regering bevestigt dat cruises weer uitgevoerd kunnen worden onder de bescherming van hun unieke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Het vlaggenschip van MSC Cruises zal de geplande wekelijkse cruises in de westelijke Middellandse Zee hervatten, na de gedwongen onderbreking van de activiteiten tijdens de feestdagen.

Genève, Zwitserland, 19 januari 2021 - MSC Cruises heeft gisteren aangekondigd dat de MSC Grandiosa vanaf 24 januari weer naar zee zal terugkeren.

In navolging van het laatste ministeriële besluit van de Italiaanse regering en de daarmee verband houdende bijgewerkte gezondheidsmaatregelen, zal het vlaggenschip van MSC Cruises haar geplande wekelijkse cruises hervatten met wekelijkse vertrekken op zondag vanuit Genua, Italië en de andere Italiaanse havens van Civitavecchia, Napels, Palermo en Valetta in Malta. Inscheping is mogelijk vanuit elke haven in Italië.

Dit laatste ministeriële besluit gaf toestemming voor de hervatting van cruiseactiviteiten onder de bescherming van het unieke gezondheids- en veiligheidsprotocol dat afgelopen zomer was ontwikkeld met en geautoriseerd door de Italiaanse gezondheids-, transport- en veiligheidsautoriteiten. Sindsdien heeft MSC Cruises op een veilige manier meer dan 30.000 gasten verwelkomd aan boord van haar twee schepen vanuit Italië.

Tijdens de kerst- en eindejaarsfeesten tot en met de uitvaardiging van het bovengenoemde ministeriële besluit, werden de cruiseactiviteiten in Italië tijdelijk opgeschort vanwege de beperkende maatregelen met betrekking tot verplaatsingen binnen het land, zoals uiteengezet door de lokale autoriteiten.
 

Klik hier voor meer informatie over de vaarroute van de MSC Grandiosa.


Klik hier voor details over andere beschikbare schepen en vaarroutes.


Klik hier voor meer informatie over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van MSC Cruises.