13-03-2023

MSC Cruises tilt entertainment naar een heel ander niveau met Guinness World Records partnerschap

• Het nieuwe partnerschap illustreert MSC Cruises' streven naar entertainment van wereldklasse aan boord 

Genève, Zwitserland, 13 maart 2023 – MSC Cruises kondigde vandaag aan dat ze hun spannende nieuwe entertainmentaanbod op zee blijven uitbreiden met Guinness World Records, de gerenommeerde officials voor ongelooflijke records wereldwijd. Het nieuwe programma is een kans voor gasten om hun moed te testen en - als ze geluk hebben - hun naam in de recordboeken te krijgen. De activiteiten omvatten ontzagwekkende liveshows en nodigen gasten uit om te proberen Guinness World Records te breken en daarbij onvergetelijke herinneringen te creëren.

 

De nieuwe samenwerking maakt deel uit van MSC Cruises' bredere strategie om hun immersieve entertainmentprogramma's voor gasten aan boord verder uit te breiden. Terwijl ze op zee cruisen, kunnen gasten overdag deelnemen aan de activiteit en auditie doen voor de grote avondshow, waar de gelukkige finalisten hun talenten kunnen tonen en kunnen proberen de volgende iconische recordhouder te worden.

 

Guinness World Records activiteiten zijn nu beschikbaar aan boord van MSC Seascape en MSC World Europa, evenals het langverwachte nieuwste vlaggenschip, MSC Euribia, die in juni dit jaar gasten verwelkomt voor haar eerste seizoen.

 

Alle nieuwe recordbrekers worden gecontroleerd door een officiële GWR-beoordelaar en krijgen een Guinness World Records-certificaat. Dit zal de gasten iets geven om trots op te zijn en tegelijkertijd onvergetelijke herinneringen creëren.