23-12-2020

MSC CRUISES VERTRAAGT HERSTART VAN DE MSC MAGNIFICA TOT 14 FEBRUARI IN VERBAND MET MAATREGELEN IN GRIEKENLAND.

Genève, Zwitserland - 23 december 2020 - MSC Cruises kondigde vandaag de verlenging aan van de onderbreking van de MSC Magnifica, in verband met de aanvullende lockdown-maatregelen die de Griekse regering onlangs heeft genomen om de pandemie te beheersen en die nu waarschijnlijk verder zullen reiken dan de huidige vakantieperiode. Als onderdeel van deze maatregelen kunnen passagiersschepen momenteel tot en met 6 januari alleen technische aanlopen houden in Griekse havens.

 

Vanwege de onzekerheid, in dit stadium, of deze havens op 7 januari volledig zullen heropenen of dat deze maatregelen verder zullen worden verlengd, zoals zeer waarschijnlijk het geval is, heeft MSC Cruises besloten om, in het belang van haar gasten, de hervatting van de activiteiten voor de MSC Magnifica te vertragen tot 14 februari 2021.

 

Gasten die reeds geboekt stonden voor een van de afvaarten de MSC Magnifica die uitgesteld is, kunnen hun boeking omzetten naar de MSC Grandiosa wanneer zij haar vaarroute in het westelijke Middellandse-Zeegebied zal hervatten met havens in Italië en Malta.

 

De schepen opereren onder de bescherming van het uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC Cruises. Zie voor meer informatie: www.msccruises.nl