help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

Opening verkoop van MSC World America met de beste cruise aanbiedingen

Uw toegangspoort tot het Caribisch gebied in het voorjaar van 2025

MSC World America | MSC Cruises Play

Ontdek de Caribbean als nooit tevoren. In het voorjaar van 2025 kunt u als een van de eersten de verbluffende MSC World America ervaren op een spectaculaire Caribbean cruise. Vertrek vanuit Miami voor twee verbluffende tropische routes van 7 nachten in de westelijke en oostelijke Caribbean!

 

Profiteer van de cruiseaanbiedingen van MSC World America en ontdek de Bahama's, Dominicaanse Republiek, Mexico, Honduras en nog veel meer! Geniet van het ongerepte kristalheldere water van Ocean Cay MSC Marine Reserve en kom tot rust in de zachte tropische sfeer. Ervaar de sensationele sensatie van het zwemmen met dolfijnen in Puerto Plata of ontdek de betoverende Mexicaanse bezienswaardigheden van Costa Maya en Cozumel!

Stijl en comfort zijn essentieel bij het ontdekken van droombestemmingen. Op MSC World America gaan duurzaamheid en innovatie hand in hand voor een meeslepende zee-ervaring. Laat u betoveren door het futuristische design, het verbluffende uitzicht op de World Promenade, de bekroonde gezinsactiviteiten en de vele eetgelegenheden. Geniet van eindeloos entertainment, van MSC SportPlex tot Luna Park Arena.

 

Mis uw kans niet om als een van de eersten MSC World America te ontdekken!

Voorwaarden

  • Alle gasten: Vroegboektarief, geen korting