VAAR MEE MET DE MSC SEASCAPE TIJDENS HAAR GROTE REIS NAAR NEW YORK

Geniet als een van de eerste gasten van de unieke stijl en het comfort van de gloednieuwe MSC Seascape op haar 17-daagse maiden voyage van Rome naar New York city.

Stap in de schoenen van de grote ontdekkingsreizigers uit het verleden wanneer u vanuit Civitavecchia (Rome) op zoek gaat naar de Nieuwe Wereld! Ontdek ons charmante nieuwe vlaggenschip, MSC Seascape, op een betoverende trans-Atlantische cruise in november.

 

Deze 17-nachten durende ontdekkingsreis doet Barcelona, Valencia en Cadiz aan alvorens ze de Atlantische Oceaan oversteekt. Ervaar de magische schoonheid van de oceaan met stops in Funchal en Bermuda (King's Wharf) op weg naar New York.

 

Verbluffende bestemmingen verdienen een verbluffend schip: om dit avontuur nog onvergetelijker te maken, vaart u mee op de allereerste cruise van MSC Seascape.

Met haar futuristische ontwerp en grote buitenruimten kunt u als een van de eersten genieten van de oceaan vanuit een gloednieuw perspectief.

Voorwaarden

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel service charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.