MSC SEASCAPE

Boek uw cruise in de Caribbean met vertrek vanaf Winter 2022/23. 

 
Een meeslepende ervaring die u echt met de zee verbindt, wordt compleet met de nieuwe MSC Seascape, het tweede schip van de innovatieve Seaside EVO-klasse.
In navolging van haar zusterschip MSC Seashore zal ze een ultramodern ontwerp en nieuwe openbare ruimtes hebben die enkele opwindende innovaties introduceren, zoals de MSC RoboCoaster die alle sensatiezoekers onder onze gasten vreugde zal schenken.
 
Met haar felbegeerde Infinity Aft-zwembad, twee Infinity-whirlpools en verleidelijke al fresco diners, garandeert MSC Seascape een onvergetelijke allround zee-ervaring, uniek voor deze scheepsklasse.
 
Dit opmerkelijke, krachtige cruiseschip zal in december 2022 beginnen te varen en haar eerste seizoen door te brengen met cruisen over de turquoise wateren van het Caribisch gebied.
 
Boek nu uw MSC Seascape cruise!

 

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten.  MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/algemene-boekingsvoorwaarden