Stress-Free Booking

Stressvrij boeken

Plan Vooruit met Maximale Flexibiliteit
Boek uw cruise tot en met 31 augustus en wijzig uw plannen tot wel 15 dagen voor vertrek van het schip

Wij hebben begrepen dat er nog steeds grote onzekerheid heerst rond eventuele vakantieplannen als gevolg van de zich ontwikkelende situatie rond COVID-19. Om onze bestaande en nieuwe gasten de maximale flexibiliteit te bieden, hebben we ons flexibel boekingsbeleid aangepast. Dit geldt voor bestaande en nieuwe boekingen die gemaakt zijn t/m 31 augustus.

• Boek zonder wijzigingskosten om naar een andere vertrekdatum (aanvraag dient tot 15 dagen voor de oorspronkelijke vertrekdatum gedaan te zijn- of tot 21 dagen voorafgaand aan uw vertrek van de vlucht als u een Fly & Cruise*-pakket heeft geboekt)
• Kosteloos naamswijziging: mogelijk tot 15 dagen voor vertrekdatum (21 dagen voor Fly & Cruise-pakketten)

* Het kan zijn dat luchtvaartmaatschappijen kosten in rekening brengen

Voorwaarden:
• Deze aanbieding is geldig voor reserveringen die zijn bevestigd vanaf 1 augustus 2020 t/m 31 augustus 2022

• Wanneer u omboekt, dient uw nieuwe cruise ten laatste 31 maart 2023 te vertrekken
• In geval van annulering zijn de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing

• Boek zonder wijzigingskosten een World Cruise om naar een andere World Cruise
• Kosteloos naamswijziging ook geldig voor World Cruise 

 

 

Gasten die een cruise hebben geboekt en die zich ervan bewust zijn dat ze niet voldoen aan het MSC Gezondheids- en Veiligheidsprotocol (bijv. ontbrekende vaccinatie) en daarom niet kunnen inschepen, worden verzocht om uiterlijk 15 dagen voor het geplande vertrek van hun cruise een schriftelijke mededeling te sturen naar MSC CRUISES om hun voucher aan te vragen of hun cruise om te boeken volgens het MSC Flexibele Boekingsprogramma.

Onze gasten die rechtstreeks bij MSC hebben geboekt, kunnen ons contactformulier gebruiken, degenen die via een reisbureau hebben geboekt, worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met hun reisbureau.