Stavanger Cruises

stavanger msc, Stavanger, Fjord, Flåm

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Stavanger en omgeving.

Stavanger is een Noorse kuststad op het schiereiland Stavanger, grenzend aan de prachtige fjord Boknafjorden. Deze bestemming in Noord-Europa staat bekend om zijn karakteristieke houten huizen, culturele musea en de 12e-eeuwse kathedraal. Stavanger is ook de perfecte toegangspoort tot het verkennen van de vele wonderen van de regio. Bezoek de buitengewone Preikestolen, het Swords in the Rock-monument en de spectaculaire Lysefjord.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Zwaarden in het rotsmonument
• Lysefjord Cruise
• De Preikestolen (de preekstoel)

Maak een MSC Excursie naar Hafrsfjord, de historische locatie van de strijd van koning Harald Fairhair. Bekijk het indrukwekkende 'Sverd i Fjell' - een monument ter herdenking van de beruchte botsing van 872 die het koninkrijk Noorwegen verenigde. Als symbool van vrede, eenheid en vrijheid bewondert u de drie bronzen zwaarden van het monument die 10 meter boven de grond uitrijzen. Daarna verkent u de omgeving van Hafrsfjord op een ontspannen fiets- of Pedelec-rit.

De Stavanger-archipel, voor de sfeervolle kust van Noorwegen, is rijk aan spectaculaire dieren in het wild. Een MSC Excursie brengt u per boot naar Lysefjord, waar u de ruige landschappen kunt bewonderen. Kom later aan bij Preikestolen, ook bekend als de Preekstoelrots, een adembenemende klif die dramatisch boven het fjord uitsteekt. Hier geniet u van onvergetelijke Scandinavische panorama's. Vergeet niet uw camera mee te nemen!

Als u een liefhebber van het buitenleven bent, kunt u genieten van een MSC Excursie door het bergachtige landschap van Noorwegen naar de pittoreske Preikestolen-klif - een van 's werelds meest spectaculaire uitkijkpunten! Gelegen in Rogaland, werd dit geologische wonder ongeveer 10.000 jaar geleden gevormd tijdens de ijstijd. De Preekstoel, torenhoog boven de Lysefjord, biedt panoramische uitzichten die werkelijk betoverend zijn. Staar naar het landschap, fotografeer de schoonheid en pauzeer een moment van stilte.

 

Cruises van / naar Stavanger (Lysefijord) in 2023

EXCURSIES & ACTIVITEITEN