Brugge en Brussels Cruises via Zeebrugge

Zeebrugge Cruise

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies naar de omgeving van Zeebrugge.

Het dorp Zeebrugge ligt aan de Belgische kust en is de verkaveling en moderne haven van Brugge. Deze bestemming in Noord-Europa staat bekend om zijn perfect bewaard gebleven middeleeuwse centrum, kronkelende straatjes en charmante grachten met indrukwekkende gebouwen.

 

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• Prachtig Brugge en zijn grachten
• Belgische lekkernijen
• Brussel, de hoofdstad van België

 

De stad Brugge, hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Tijdens een MSC Excursies verkent u een oneindig aantal middeleeuwse monumenten met oude woningen en pittoreske bruggen. Ontdek het charmante marktplein met zijn iconische gildehuizen en het barokke Provost's House, gebouwd in de 17e eeuw. Stop bij het middeleeuwse stadhuis en de buitengewone Oude Griffe voordat u geniet van wat vrije tijd om de stad te verkennen.

 

Hoewel Brugge net zo goed de bloeiende moderne Europese stad is, is de historische schoonheid zodanig dat elke bezoeker zou worden verontschuldigd om te denken dat hij in een levend middeleeuws museum was! Ervaar het zelf tijdens deze MSC Excursie waarmee u de stad zelf kunt verkennen, hoe u maar wilt. Houd uw camera binnen handbereik en ga rechtstreeks naar het iconische middeleeuwse belfort, of probeer andere traditioneel Belgische lekkernijen zoals wafels en chocolade, de wereldberoemde bieren en frietjes - eigenlijk een echt Belgische creatie - of winkel voor de prachtige lokale kant en wandtapijten. Ga tenslotte terug naar de coach na een heerlijk toegeeflijke dag voor jezelf en deel misschien een paar van uw ervaringen met medepassagiers terwijl u terugrijdt naar Zeebrugge en het schip.

 

Brussel, de bruisende hoofdstad van België, zorgt voor een niet te missen MSC Excursie. Hier bewondert u prachtige parken, romantische pleinen en een schat aan gotische, barokke en art nouveau-architectuur. Talloze monumenten wachten op uw ontdekking, waaronder het Atomium-monument, het Chinese paviljoen, het koningskasteel van Laken en de levendige 'Rue des Bouchers' met zijn cafés en restaurants. Mis 'Manneken Pis' niet, het beeld van een kleine jongen, de officiële mascotte van Brussel.

Cruises van / naar Zeebrugge (Brugge) in 2023

EXCURSIES & ACTIVITEITEN