MSC Grand VOYAGES

VEEL MEER DAN EEN VAKANTIE OP ZEE

EEN AUTHENTIEKE ONTDEKKING

MSC Grand Voyages

MSC Grand Voyages Play

Een MSC Grand Voyage is meer dan alleen een cruise, het is een transatlantische cruise welke u de mogelijkheid biedt om enkele van 's werelds meest spectaculaire locaties te ontdekken, rijk aan geschiedenis en cultuur.

Een transatlantische cruise is zeker een van de meest romantische van alle zeereizen, waarmee u de oceanen oversteekt om van het ene continent naar het andere te cruisen, van Europa naar Amerika, of helemaal naar Afrika en Azië.

Geniet van een uniek en altijd nieuw avontuur: laat u meevoeren door de stromingen van de Atlantische Oceaan en land in het glamoureuze Florida, via de felgekleurde Caribische eilanden. Brazilië en Venezuela, de kusten van Afrika, het milde klimaat van de Middellandse Zee, het spannende Noord-Europa, het wilde Australië, het fascinerende Azië en de weelderige Verenigde Arabische Emiraten waar u de ontdekking van de edelstenen van de regio kunt combineren met een bezoek aan Expo 2020 in Dubai.

Terwijl u op reis bent over de hele wereld wilt u het meeste uit uw tijd aan boord halen. Een transatlantische cruise is de perfecte gelegenheid om te genieten van de vele en gevarieerde faciliteiten van onze schepen, evenals de frisse zeelucht die, dineren in de buitenlucht, nog meer een traktatie maakt.
Waar u ook besluit heen te gaan, u komt terug met herinneringen.