VAARROUTES

Zuid-Afrika, Mozambique
Cruiseschip MSC SINFONIA Vaarroute Zuid-Afrika, Mozambique Inschepingshaven Durban, Zuid-Afrika Duur 4 Dagen, 3 Nachten
BESCHIKBARE PRIJZEN:
HOE EERDER U BOEKT, HOE MEER U BESPAART! HET VROEGBOEKTARIEF BELOONT U WANNEER U UW CRUISEVAKANTIE VROEG BOEKT ZODAT U VEEL KUNT BESPAREN. VRAAG NAAR DE VLUCHTMOGELIJKHEDEN! Getoonde prijs is de vanafprijs in euro per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge.
 BINNENHUTBUITENHUT GEDEELTELIJK ZICHTHUT ZEEZICHTBALKONHUTSUITE
Bella Experience
€ 419,-€ 459,-Niet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaar
Fantastica Experience
€ 439,-Niet beschikbaar€ 479,-€ 509,-€ 549,-
Aurea Experience
Niet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaar€ 799,-
Experiences vergelijken

*Getoonde prijs is de vanafprijs in euro per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge. Elke Super Familie Hut wordt aangeboden tegen een vaste prijs per familiehut - ongeacht hoeveel mensen er daadwerkelijk gebruik van maken (max. 6 personen). Inbegrepen in deze prijs: hut in de door u gekozen hutcategorie, alle buffetten tijdens de cruise, alle shows, live muziek en entertainment en vrij gebruik van de meeste faciliteiten. Hotel Service Charge en eventuele extra’s zijn niet in de reissom inbegrepen voor alle passagiers. Weergegeven prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en dienen te worden herbevestigd tijdens de reservering. Aanbiedingen kunnen afwijkende voorwaarden hebben. De weergegeven informatie is onderhevig aan verandering en kan zonder enige kennisgeving worden gewijzigd. MSC behoudt zich het recht voor om prijzen die abuiselijk zijn weergegeven niet te accepteren. MSC Cruises behoudt zich tevens het recht voor om de havens, het tijdstip van aankomst en vertrek te wijzigen, annuleren of te vervangen zonder voorafgaande kennisgeving. De schepen zijn geregistreerd in Panama.
 
Cuba: Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de benodigde reisdocumenten en visa voor alle Cuba afvaarten. 
Belangrijke informatie! In verband met eventuele late avondkomst van een aantal inkomende vluchten en de tijd benodigd om de douaneprocedures te voltooien, kan er een vertraging ontstaan in de bagageaflevering in de hut. Om een comfortabele start van uw cruise te garanderen vragen wij u om benodigde alle items voor de eerste nacht aan boord (nachtkleding, toiletartikelen, medicijnen, etc.) in uw handbagage mee te nemen. Let op: douchegel en shampoo zijn aanwezig in alle hutten. Vergeet niet om de bagagelabels geleverd bij de reisbescheiden/e-tickets te bevestigen aan uw bagage vóór aankomst op de luchthaven.

VAARSCHEMA

DAGDATUMHAVENAANKOMSTVERTREKLIGPLAATS*
1vrijdag, 06 apr 2018 -14:00Aan de kade
2zaterdag, 07 apr 2018 09:00-Voor anker
3zondag, 08 apr 2018 -07:00Voor anker
4maandag, 09 apr 2018 07:00-Aan de kade
*Onder voorbehoud van wijzigingen i.v.m. beschikbaarheid van de kade of ankerplaats

EXCURSIES