MSC BELLISSIMA. HET TOT- NU- TOE-LAATSTE NIEUWE SCHIP IN EEN SNEL GROEIENDE VLOOT

De laatste parel in de MSC vloot, MSC Meraviglia , is onlangs uitgevaren naar de kust van Saint-Nazaire zodat de laatste hand gelegd kan worden aan dit nieuwe megaschip voordat zij naar exotische bestemmingen zal varen. De float- out ceremonie was de perfecte gelegenheid om de naam van het volgende schip te onthullen: MSC Bellissima

Op 3 september lag de focus op de float -out van het nieuwste schip MSC Meraviglia maar dit fantastische evenement werd nog beter toen de heer Onorato, CEO MSC Cruises, de naam van het volgende schip en de periode waarin zij in de vaart wordt genomen lanceerde: MSC Bellissima welke vanaf het voorjaar 2019 zal varen. 

Evenals Bellissima zal zij ook ‘Grandissima’ –erg groot- zijn. Een indrukwekkende lengte van 315 meter en een hoogte van 43 meter. Het bruto- tonnage zal circa 167.600 ton zijn. Zij beschikt over 2.250 hutten voor passagiers en nog eens 820 hutten voor de bemanning. Circa 5.700 passagiers kunnen aan boord worden ondergebracht evenals 1.536 bemanningsleden. MSC Bellissima is het vierde schip wat gebouwd wordt in de STX France scheepswerven sinds in 2014 het uitbreidingsplan begon met een totale waarde van circa negen miljard. 

Voor alle overige schepen staat de aflevering gepland tussen 2019 en 2026. De uitbreiding, welke twee jaar geleden begon, zal niet alleen de volledige vloot verdrievoudigen maar ook een hele nieuwe categorie van next-generation schepen introduceren. 
De toewijding van MSC Cruises om gasten de best mogelijke cruise-ervaring te bieden is terug te zien in de pracht en de elegantie van de schepen evenals de aandacht voor elk detail. 

Alle schepen van MSC Cruises bieden oneindige mogelijkheden van entertainment. Vele diverse eetgelegenheden, panoramische ruimtes, amusementsparken, theaters, waterparken, promenades en zonnedekken zijn enkele geweldige faciliteiten welke de schepen tot een bestemming op zich maken. 

En niet te vergeten de speciale familiehutten en de MSC Yacht Club, het schip-in-een-schip concept gelegen op de prestigieuze voordekken met en groot solarium, een eigen lounge en restaurant evenals duplex suites. 

MSC Cruises is ook baanbrekend in toepassing van technologie om gasten in staat te stellen continu op de hoogte te zijn van gebeurtenissen en speciale aanbiedingen, allemaal real-time. Dankzij strategische samenwerkingen met Samsung zullen alle schepen worden uitgerust met een nieuwe generatie technologie zoals interactieve displays. Daarnaast wordt Field Communication (NFC) en iBeacon technologie toegepast zodat er één op één gecommuniceerd kan worden met cruisecards, armbanden en smartphones. 
Met zulke nieuwe, moderne schepen zal cruisen nooit meer hetzelfde zijn.  
 
 
BOEK NU