BOEKEN TERWIJL U VAN EEN CRUISE GENIET, EEN GOEDE DEAL!

Zoveel reizigeres van MSC Cruises worden verliefd op hun ervaring en besluiten op herhaling te gaan op een ander cruiseschip van MSC Cruises in een ander werelddeel. Daarom hebben wij het Book Today- Cruise Tomorrow Programma gelanceerd. 
Diverse voordelen en privileges zijn speciaal voor gasten welke hun volgende MSC cruise boeken voordat hun huidige cruise ten einde is. 

Het meest belangrijke voordeel is onze Cruise Consultant, welke tijdens speciale openingstijden of op afspraak in uw hut beschikbaar is voor advies. Zij zal u helpen met bestemmingen, routes, prijzen, hutcategorieën en iedere andere vraag. 
Waarom is boeken aan boord zo gunstig?

Naast het feit dat u tijd bespaart, ontvangen gasten ook zakgeld tussen de €50 en €200, afhankelijk van het geselecteerde huttype, wat zij op hun volgende cruise kunnen gebruiken. 

Bij het boeken van een Bella Experience aan boord heeft u de flexibiliteit om de vertrekdatum te wijzigen, iets dat normaal gesproken alleen met de Fantastica Experience mogelijk is, zodat u zonder zorgen vooruit kunt plannen. 

MSC Voyagers Clubleden kunnen, dankzij de Voyages Selection, tevens gebruik maken van een korting van 5% of 15% bovenop de standaard 5% clubkorting en dit op meer dan 300 afvaarten. Gold, Silver en Blackmembers ontvangen tevens een bedrag van €50 extra zakgeld. En natuurlijk zijn alle MSC Voyagers Clubvoordelen te combineren met alle voordelen van het aan boord boeken. 

Dit zijn slechts enkele reden waarom onze gasten willen blijven cruisen. 
 
LEES MEER