GA DEZE KERST NIET OP ÉÉN VAKANTIE, MAAR REIS NAAR ZOVEEL BESTEMMINGEN ALS U WENST!

Stelt u zich deze kerst ontspannen voor op een luxueus cruiseschip, u vaart van bestemming naar bestemming terwijl alles voor u is geregeld: feesten, entertainment, eten, massages….Een vakantie die u altijd gewild heeft en dat alles in één vakantie!
 
Bovenop de reguliere activiteiten welke MSC Cruises bijzonder maken zullen er speciale activiteiten worden georganiseerd om uw Kerst en Nieuwjaar zo memorabel mogelijk te maken met onder andere bijzondere shows met speciale gasten. Natuurlijk zijn er speciale menu’s ontwikkeld door sterren chef-kok Carlo Cracco en uiteraard zal spectaculair vuurwerk niet ontbreken. 
 
Wij weten dat geen enkele kerstcruise compleet is zonder dat de Kerstman cadeaus voor alle kinderen heeft achtergelaten aan boord, allen geselecteerd door LEGO en CHICCO. Het ontvangen van een speciaal cadeau van de Kerstman is een ervaring welke kinderen nooit zullen vergeten. 
 
Alles wat u nog hoeft te doen is uw bestemming uitkiezen om uw kerst nog unieker te maken. 
 
Zoals een cruise naar Dubai, Abu Dhabi & Sir Bani Yas met de MSC Fantasia welke u mee zal nemen naar een wereld vol contrasten. Of kiest u voor kleurrijk Zuid-Amerika waar u aan boord van de MSC Musica, MSC Orchestra en MSC Preziosa de Samba en de Tango kunt leren dansen. Onderweg kunt genieten van prachtige stranden, een gevarieerde keuken en de lokale cultuur. Zoekt u het liever iets dichter bij huis? Ontdek dan het Middellandse Zeegebied met de MSC Magnifica. Deze regio heeft rondom kerst veel meer te bieden dan alleen zon en strand. Denk aan geschiedenis, kunst en archeologie welke u op wacht in de meest prachtige havens. Genua, Barcelona en Malaga zijn slechts een aantal bestemmingen waaruit u kunt kiezen. Van Romeinse wonderen naar schattige vissersdorpjes, u zult in staat zijn om alle aspecten van de Mediterrane cultuur te ontdekken.
 
Om u te helpen het meeste uit uw bezoek te halen biedt MSC Cruises u georganiseerde excursies aan. Ook wanneer u liever zelf op pad gaat helpt onze bemanning u graag uw eigen route te plannen. 
 
Ontdek meer en boek uw Kerstcruise.  
 
 
BOEK NU