#SuperCoralPlay


MSC Cruises nodigt u via MSC Foundation met Ocean Cay MSC Marine Reserve en Miami Super Bowl Promotieteam uit om de Super Coral Play uitdaging aan te gaan.


Koraalriffen behoren tot de meest uitgebreide ecosystemen ter wereld die een leefomgeving vormen voor 25 procent van al het leven in zee. Ook vormen zij een voedselbron voor een half miljard mensen in de wereld en bieden zij kustbewoners bescherming tegen storm en erosie. 

Vanwege het belang van deze plekken lanceert MSC Cruises via de MSC Foundation #SuperCoralPlay, een campagne om mensen bewust te maken van de noodzaak om actie te ondernemen voor het behoud van koraalriffen. 

#SuperCoralPlay komt voort uit een samenwerking van MSC Cruises met het promotieteam (Host Committee) van de Miami Super Bowl met 54 American Football sterspelers van de National Football League (NFL) en influencers als de aanvaller (wide receiver) Larry Fitzgerald van de Arizona Cardinals, de aanvaller Jarvis Landry van Cleveland Browns en verslaggever en gepensioneerd NFL quarterback Mark Sanchez. 

Deel de #SuperCoralPlay video die op Ocean Cay MSC Marine Reserve werd opgenomen. Wat ooit een industriële zandafgraving was, werd door MSC Cruises omgetoverd in een privéeiland met bloeiend zeereservaat dat een nieuwe bestemming vormt voor zijn gasten.