Beleef een nieuwe experience: MasterChef aan boord


Laat uw passie voor koken niet thuis achter. Houdt u van eten of bent u fan van thuis gemaakte gerechten? Laat dan uw talenten zien en maak van uw droom werkelijkheid. De meest geliefde food show staat weer klaar om te beginnen aan boord van de MSC Cruises schepen!

Daag uzelf uit en doe mee met de MasterChef at Sea Experience en laat uw innerlijke chef de show stelen. 

MasterChef
At Sea Experience


Ga de uitdaging aan tijdens uw cruise en wordt de Champion of Masterchef At Sea*. Om te kwalificeren voor de kookwedstrijd genaamd de Mystery Box Challenge dient u eerst de MasterChef at Sea quiz te winnen. Tijdens de kookwedstrijd zullen de MSC juryleden uw gerecht beoordelen op basis van uw voorbereiding, presentatie, de smaak van uw gerecht en de originaliteit hiervan. 

(*) Beschikbaar op alle MSC schepen behalve de MSC Lirica.

BOEK UW CRUISE

De Winnaar en Prijzen


Een keer per jaar worden alle winnaars meegenomen in de Final Lucky Draw trekking, waar ze kans maken om getrokken te worden als winnaars voor één van de 2 exclusieve prijzen:

1ste Prijs: een diner in het huis van de winnaar met één van de MasterChef sterren als persoonlijke chef. Ook krijgt de winnaar een MasterChef kookboek met daarin 50 exclusieve recepten en maakt de winnaar ook kans om deel te mogen nemen aan het selectieproces voor het MasterChef TV programma*.

2de Prijs: de MasterChef Challenge Access, de kans om deel uit te maken van een MasterChef aflevering. Een diner in een restaurant waar de gerechten bereid zijn door de deelnemers van het programma, tijdens een aflevering buiten de studio.

*Onderdeel van het filmschema en de officiële selectievoorwaarden: (i) winnaars moeten woonachtig zijn in één van de volgende landen: Italië, Duitsland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Portugal of Nederland; en (ii) mogen alleen in het land waarin ze rechtmatig wonen zich aanmelden voor het selectieproces.

BOEK UW CRUISE