DE SAMENWERKING

Cirque du Soleil shows exclusief voor MSC Cruises
Cirque du Soleil shows exclusief voor MSC Cruises

MSC Cruises is trots om een unieke, eerste samenwerking aan te kondigen met de meest bekroonde wereldleider in artistieke entertainment: Cirque du Soleil.

 

Vanaf juni 2017 zal het volgende schip, MSC Meraviglia het eerste cruiseschip van de nieuwe Meraviglia generatie, worden voorzien van een Entertainment Lounge mede-ontworpen door Cirque du Soleil voor een unieke ervaring op zee.  

Zes avonden per week zullen professionele Cirque du Soleil kunstenaars twee adembenemende shows geven voor een publiek van 450 gasten! De gasten kunnen de eerste shows bewonderen op de eerste cruise van de MSC Meraviglia in juni 2017. Vanaf 19 juni zullen twee verschillende shows zullen worden uitgevoerd.


Bovendien zal de samenwerking met Cirque du Soleil voortgezet worden op alle zusterschepen van het Meraviglia project, welke gelanceerd worden in 2019, 2020 en 2022. 

CIRQUE DU SOLEIL

Data en cijfers

Data en cijfers

In 1984 starten een groep van 20 straatartiesten Cirque du Soleil. Het is een belangrijke organisatie gevestigd in Québec met professionele artistieke entertainment. De onderneming heeft bijna 4.000 medewerkers in dienst, waaronder 1.300 kunstenaars uit meer dan 50 verschillende landen. Cirque du Soleil heeft verwondering en vreugde gebracht aan meer dan 180 miljoen toeschouwers in meer dan 400 steden in meer dan zestig landen op zes continenten.
 
Voor meer informatie over Cirque du Soleil, ga naar www.cirquedusoleil.com