Nieuws

Verkeerswaarschuwing - Genua, Italië

28-11-2019

Door slecht weer in en rond Genua, Italië, is het verkeer ernstig verstoord. Als gevolg hiervan moeten reizigers die naar Genua reizen rekening houden met extra reistijd, aangezien het verkeer op de omliggende snelwegen van Genua druk zullen zijn.


• Voor inschepende gasten: houd bij het reizen naar Genua rekening met een extra reistijd van 2 uur (over de weg) om de cruisehaven te bereiken. Spoorwegverkeer wordt niet significant beïnvloed.


De inschepingstijden op zaterdag 30 november (MSC Grandiosa) en zondag 1 december (MSC Opera) blijven ongewijzigd en het schip vaart volgens schema.


• Voor ontschepende gasten: houd rekening met extra reistijd voor uw verdere reis over de weg. De excursies die dit weekend in en rond Genua staan gepland, worden momenteel niet beïnvloed - er kan echter extra tijd nodig zijn vanwege het drukke wegverkeer.


Gasten die al aan boord zijn van de bovengenoemde twee schepen en tijdens dit weekend van plan zijn om Genua te bezoeken, ontvangen informatie van het personeel aan boord.


Indien u na bovenstaande richtlijnen nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met uw reisbureau of met onze reserveringen afdeling.


MSC Cruises